Radio Balkanfox

Bila je u domu, odrasla u hraniteljskoj porodici… a onda je USLEDIO OBRT! Životna priča Soraje Vučelić!

Podelite ovu vest


I.H.R |

Starleta Soraja Vučelić je jedna od najpopularnijih starleta u regionu, koja troši milione na garderobu i brza kola. Proslavila se učešćem u rijalitiju Veliki Brat, kada je ušetala u kuću u Košutnjaku kao najprsatija, silikonska učesnica.

Soraja
Soraja • screenshot
Nakon toga su usledela takmičenja za Plejboj zečicu, ali i bezbroj transformacija – silikoni i usne su postali još veći, a bahaćenje još izraženije. Ipak, njen život nije bio glamurozan kao što su slike na Instagramu.

Starleta se rodila u Kninu 1986. godine. Njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom.

Soraja Vučelić
Soraja Vučelić • sorajavucelic / Instagram

Sorajin otac nije bio uz njih dve, pa se Anka sa malom Sorajom vratila u Crnu Goru u Bar. Pošto nije imala od čega da je izdržava, dala ju je na staranje hraniteljskoj porodici koja je živela u Vojvodini Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu “Mladost” u Bijeloj.

Kada je porodica oprostila Anki, ona i Soraja prešle su da žive kod Ankine braće. Nažalost, Anka se razbolela i preminula kada je Soraja imala samo 17 godina. Soraja je jedno vreme živela i s ocem, ali se, čim je završila srednju školu, osamostalila i preselila u Beograd.

Soraja se 2011. godine prvi put našla u rijalitiju:

Soraja
Soraja • screenshot

Soraja je poslednjih godina završavala i u svetskim medijima – zbog navodne veze sa Nejmarom, ali i klipa na kojem je pokazala da je njen skupoceni “lamborgini” završio na dnu bazena.

Izvor:Puls Online

Radio Balkanfox

Dodaj komentar