Radio Balkanfox

Bila je u vezi sa njegovim bratom, a on je drži u naručju: Nikad viđena fotografija Milice Todorović i Saše Kovačevića


Milica Todorović se trudi da svoju privatnost krije od očiju javnosti, ali s obzirom na to da je poznata ličnost, neretko isplivaju informacije o njenom ljubavnom životu. Poslednju javnu vezu Milica je imala sa glumcem Petrom Strugarom, a ono što je karakteristično za nju jeste da su joj ljubavni odnosi višegodišnji. Tako mnogi znaju da je pevačica bila u ljubavi sa bratom svog kolege Saše Kovačevića, Radetom.

Milica Todorović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rade i Milica su vezu započeli 2009. godine, a njihova ljubav se završila 2013 godine. Ipak, oni su ostali u dobrim odnosima, pa se često od Milice može čuti kako hvali ne samo Radeta, već celu njegovu porodicu. Rade je takođe u muzičkoj industriji, a zadužen je za produkciju većine spotova njegovog brata, komponuje njegove pesme i radi mu organizaciju koncerata.

Da su se zaista svi voleli, govori i fotografija koja je isplivala u javnost, a koju je Milica bez problema podelila na svom nalogu na Instagramu. Kako se može videti, fotografija je nastala na nekom od letovanja gde su bili, a zanimljivo je da je Saša držao Milicu u naručju dok su bili u vodi, što govori da njegov brat nije bio ljubomoran i da između pevača i pevačice od samog početka vlada veliko prijateljstvo.

Milica Todorović, Saša Kovačević, Printscreen Instagram/milicatodorovicofficial

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

pročitajte još

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar