Radio Balkanfox

BILA SA BUBOM KORELIJEM, A IMALA JE AFERU I SA OŽENJENIM TOPALKOM Irma Sejranić ulazi u rijaliti da bi se osvetila i raskrinkala pevače!


Irma Sejranić biće kao učesnik pete sezone “Zadruge” i pred milionskim auditorijumom otkriće sve o navodnoj ljubavnoj aferi sa oženjenim Milanom Topalkovićem Topalkom, sa kojim je snimila i duetsku pesmu.

Priče o navodnoj romansi kolale su tokom  njihove saradnje 2018. godine.

To je bilo nakon Irminog učešća u Parovima, nakon čega je ona poželela da postane pevačica. Preko menadžera je stupila u kontakt sa Topalkom i on je rado pristao da joj pomogne u karijeri. Duet su snimili, a Sejranićeva je osim te pesme objavila još nekoliko. Ipak, od njene karijere nije bilo ništa, ali zato je uspela da smuva oženjenog kolegu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Njih dvoje navodno se se viđali neko vreme i to je trajalo sve dok Topalko nije odlučio da ostavi Irmu, iako joj je govorio da je voli i da će s njom ostati do kraja života. To je veoma povredilo Sejranićevu, koja je sad odlučila da uđe u “Zadrugu” i da mu se javno osveti za to šta joj je uradio.

Topalko je prokomenatarisao priče da je bio u vezi sa dosta mlađom koleginicom.

Ne verujem da je ona to rekla. Pa ljudi, gde će ona onako mlada i lepa da bude sa mnom ovako starim i nikakvim?! – kroz smeh je započeo Topalko, pa nastavio:

Foto: Printscreen/instagram

 

Mi smo snimili duet 2018 godine, družili smo se, bili smo u istom društvu na javnim mestima mnogo puta, ali nismo bili u emotivnoj vezi – rekao je pevač.

Foto: Printscreen/instagram

 

Irma je ranije bila u vezi sa Bubom Korelijem, a za njihov odnos je rekla da je bio turbolentan i da je trajao oko pet meseci.

BONUS VIDEO:

JOVANA JEREMIĆ UGOSTILA ZAŠTITNA LICA “ZADRUGE” Nova sezona rijalitija počinje večeras, evo koji su detalji spektakla!

Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar