Radio Balkanfox

Bivša poslanica i modelsica Nevena Stamenković u Lazi Lazarević


www.youtobe.com/Zadruga Offical

Nevena Adžemović Stamenković hospitalizovana je u bolnicu ”Laza Lazarević”

Nekadašnja članica grupe ”Models” , Nevena Stamenković Adžemović, sinoć je ko 21.30 časova primljena u bolnicu ”Laza Lazarević”. Bivša pevačica je uz pratnju policije odvezena u bolnicu, a prema nezvaničnim informacijama bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci, a u trenutku nervnog rastrojstva njena majka je bila pored nje koja i je pozvala Hitnu pomoć, prenosi Kurir.

printscreen/youtube.com

Nevena Ažemović Stamenković bila je narodna poslanica

Nevena je neretko bila u žiži javnosti zbog svog turbulentnog života. Naime, ona je u jednom periodu bila i poslanica Narodne Skupštine Srbije, što je podiglo prašinu u javnosti, a pre nekoliko godina se spekulisalo i da je bila žrtva porodičnog nasilja, kada ju je fizički zlostavljala majka, što je ona demantovala.

Modelsica je bila udata za Srđana Adžemovića koji je pre sedam godina uhapšen zbog nelegalnog posedovanja oružja, a ona je tada vidno utučena odbila da razgovara na tu temu.

printscreen/youtube.com

Nevena Ažemović Stamenković bivša je supruga Srđana Adžemovića

– Ne bih da komentarišem bilo šta što je vezano za moj privatni život, na tu temu više ne želim da pričam.

Njena sestra Sindi je u prvi mah stavljena u centar ovog nemilog događaja, jer se prvo mislilo da se radi o njoj, a onda se i ona oglasila i objasnila da nije u pitanju ona, te da svima koji plasiraju neproverene informacije sledi tužba.

– Hvala na brizi, ja sam odlično, a za objavljivanje laži i neproverenih informacija ide tužba. Bilo bi lepo kada bi među ljudima bilo manje zla, a više dobrote.

printscreen/instagram.com/sindi_models

Sindi se oglasila nakon što joj je sestra Nevena hospitalizovana

 

Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar