RadioBalkanfox

BIVŠA ZADRUGARKA U PROVIDNOJ HALJINI! Svi su bili oduševljeni njenim izgledom! (FOTO)

Podelite ovu vest

Sanja je ušetala na manifestaciju u haljini koja je bila providna u donjem delu, te privukla poglede svih prisutnih, koji su između sebe komentarisali Sanjin izgled.

 

– Drago mi je što sam ovde da podržim naše misice. Bila sam malopre u bekstejdžu, devojke su prelepe, jedva čekam da izađu na scenu kako bi ljudi videli tu lepotu. Rekli su mi da se pripremim za crveni tepih, ali možda sam malo preterala (smeh). Ne čini ženu lepom samo spoljašna lepota, sve je bitno. Uzalud je ako nema unutrašnje lepote. Što se kaže, spolja gladac, a unutra jadac. Mora da poseduje sve – rekla nam je Sanja, kojoj je društvo pravila mama.

Sanjina partnerka Jovana Tomić Matora prošlog vikenda ponovo se uselila u „Zadrugu“.

– Da, ušla je Jovana, nažalost. Kažem nažalost jer mi nedostaje, rijaliti traje 10 meseci, to je dug period. Živela sam sa njom dve godine, bukvalno smo bile nerazdvojne i normalno je da će mi biti teško. Ali znamo zašto je ušla, pričale smo o svemu tome i ja sam tu da je podržim. Njoj je to posao, njoj je to šesto učešće u rijalitiju, meni to nije posao, ja želim da odem na neku drugu stranu. Posvećena sam muzičkoj karijeri, oformisala sam tim koji radi sa mnom, garantujem da mogu da se oslonim na njih. Jovana je prošle godine zeznula stvari, ja sam ušla, sada sam rekla: „Budeš li nešto loše učinila, ja ne ulazim“ – navodi Sanja.

Ona i Jovana nedavno su bile na zajedničkom putovanju i obilazile egzotične destinacije, a Sanja se osvrnula na šuškanja da vlada kriza u njihovoj vezi.

– Na društvenim mrežama, a i na ulici saznam svašta nešto o sebi svojoj vezi. Nema nikakvog raskida, nikakvog prekida, sve je kako treba. Nedavno smo se vratile sa putovanja, bilo nam je prelepo – istakla je Stankovićeva.

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar