Radio Balkanfox

BIVŠI DEČKO TARE SIMOV ISTETOVIRAO SIMBOL NJIHOVE VEZE?! Svi su u ŠOKU! (FOTO)


Dok mediji i dalje neprestano spekulišu o raskidu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, u celu priču indirektno umešao se i Mateja Matijević.

Naime, pre repera, Simova je ludo bila zaljubljena u Matijevića, a da je emocije nisu prošle svima je bilo jasno i tokom njenog poslednjeg gostovanja u emisiji “Narod pita”, kada je zbog Mateje plakala pred milionima gledalaca.

Nedavno je i Simova na svom Instagram profilu podelila minđuše koje je dobila, a jedan par svima je zapao za oko, jer je bio u obliku – patkice, a dobro je poznato da je patkica bila ljubavni simbol njihove veze.

Mateja Matijević
foto: Printscreen Instagram

Ovog puta, ni Mateja nije izbegao da zaintrigita javnost, pa je svojim novim storijem bacio sumnju kod dela fanova, koji i dalje navijaju za njihovu ljubav, da i on oseća nešto prema bivšoj zadrugarki.

Naime, Matijević je odlučio da ponovo ode pod iglu i uradi novu tetovažu. On se odlučio za lika iz Diznijevog crtanog filma, Baju Patka, ujaka popularnog Paje Patka. Da li je zadrugar igrom slučaja izabrao baš ovu životinju ili je u pitanju nešto više, ostaje da saznamo.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Pink)

Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar