Radio Balkanfox

Bivši muž me je drogirao, silovao i pokušao da me proda šeiku!

Glumica Džoan Kolins, najpoznatija kao zlobnica Aleksis iz serije “Dinastija” koja je bila veoma popularna na ovim prostorima, otvorila je dušu u novom dokumentarnom filmu “Ovo je Džoan Kolins”.

Ona je otkrila brojne mračne tajne iz svog života, između ostalog i da ju je prvi suprug Maksvel Red drogirao i silovao.

– On je imao 31 godinu, a ja sam bila 17-godišnja devica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok je imao intimni odnos sa mnom. Tih bi dana moja majka rekla da sam “iskorišćena”. Sada to zovemo silovanje na sastanku – rekla je Kolins i priznala da se nakon toga za njega udala samo zbog srama.

– Da nisam bila tako nevina po pitanju intimnih odnosa i toga kako bi stvari trebale biti, ne bih to učinila, ali imala sam jak osećaj krivice, pa sam to ipak učinila. Medeni mesec je bio čisti fijasko. Spolja smo izgledali srećno, a zapravo sam bila jadna – dodala je glumica.

Džoan Kolins/Profimedia

 

Slavna glumica tvrdi i da je Maksvel kasnije pokušao da je “proda” starijim muškarcima i šeiku za jednu noć za 10.000 funti. Džoan je tražila razvod od Reda, a on je za kraj od nje tražio da mu ona plaća 950 funti mesečno jer je smatrao da ju je on “otkrio”. Glumica tvrdi da ju je taj brak koštao oko dva miliona funti.

Nakon što se razvela od Ridsa, posle četiri godine braka, bacila se u holivudski život, partijajući s Meriln Monro u domu Gene Keli. Monro ju je upozorila na “vukove” u Holivudu te da pogotovo izbegava Darila Zanuka. Nakon što je upozorena na Zanuka, glumica se prisetila kako ju je “jurio po hodniku” i “zarobio uza zid”.

– Prikovao me kao bubu za dasku i rekao: “Treba ti pravi muškarac dušo, pravi muškarac”. Srećom, čuvar je prošao hodnikom i uspela sam da pobegnem – ispričala je.

U drugi brak je stupila 1963. sa britanskom pop zvezdom i poznatim ženskarošem Emtonijem Nevlejem, ocem njenih dvoje dece Tare i Aleksandera. Međutim brak se raspao nakon 6 godina.

No ni prvi ni drugi razvod nije zaustavio Džoan jer se udala po treći put za šefa izdavačke kuće Bitlsa Epl, Rona Kasa 1972. godine s kojim ima ćerku Keti. Međutim, ni ova porodična idila nije dugo trajala jer je njihova ćerka Keti bila teško povređena nakon što ju je udario automobil.

Nakon što se Keti oporavila, Džoan je saznala da je porodica gotovo bankrotirala i tada se razvela od Kasa 1983. godine, a na zabavi je upoznala svog četvrtog supruga, skandinavskog pevača Petra Holma.

Džoan Kolins/Profimedia

 

– Rekli su mi da će umreti i dugo je bila u komi. Katina nesreća bila je najgora stvar koja mi se ikada dogodila – rekla je Kolins.

Džoan, tada na vrhuncu svoje slave kao Aleksis u TV sapunici Dinastija, rekla je da misli da je Holm šarmantan, otvoren i iskren no izgleda je to bila još jedna zamka u koju je Kolins upala. Venčali su se 1985., ali prema Kolins, Peter je postajao sve više ljubomoran. Par se razveo 1987.

Konačno, Džoan se prisetila kako je upoznala i udala se za petog supruga Persija Gibsona 32 godine mlađeg od nje 2000. godine kada je on vodio pozorišnu predstavu u kojoj je glumila.

– Bilo je vrtoglavo, bilo je fantastično i Persi i ja smo se ludo zaljubili. Napokon sam pronašla svoju pravu srodnu dušu. I moj muž zauvek – rekla je s osmehom Kolins.

– Znam da sam imala srećan život, ali sam takođe imala svoj dobar deo katastrofa i nesreća. Bilo je jadnih, užasnih razvoda, užasne situacije kada mi je ćerka zamalo umrla, bankrota, gotovo da nisam dobila nikakav glumački posao. Ali ko želi stvarnost? Toga u današnjem svetu već ima previše, to nije ono što javnost plaća – zaključila je Džoan Kolins.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar