Radio Balkanfox

BLAM JU JE DA NOSI BRENDIRANU GARDEROBU! Dragana Mirković progovorila o nasledicima, pa otkrila ČIME SE BAVE!


ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković otkrila čime se bave njeni naslednici

 

Dragana Mirković retko govori o svojim naslednicima,koje je dobila u braku s  Tonijem Bijelićem.

Ona ćerku Manuelu i sina Marka ne voli da eksponira u javnosti, ali je sada progovorila o svojoj ćerki koja je prošle godine proslavila punoletstvo, ne skrivajući ponos.

ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković progovorila o Manueli

 – Manuela je drugačija, povučena je, ona je moja beba. Za nju moji prijatelji kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom. Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment. Nisu razmaženi, ne pate za brendovima, čak sam jednom zamolila ćerku da obuče jednu moju haljinu jer je malo ekskluzivnija i brendirana, a ona nije htela da čuje, bilo bi je blam da je drugarice vide u tome. Takva je ona –  rekla je Dragana Mirković i otkirla čime su se njeni naslednici bavili:

 – Nama u kuću dolaze njihovi vršnjaci iz različitih miljea, a pre svega, i naši prijatelji su mahom ljudi s nekim srednjim platama. Naša deca imaju svest o novcu i već su bili u prilici da ga zarađuju. Marko je, na primer, radio knjigovodstvo i to kod prijatelja, ne kod Tonija, kako bi zaista osetio šta je firma i šta su nadređeni. Manuela je radila u jednom hotelu, to je trajalo tri meseca, za njene godine dovoljno da stekne nekakvo iskustvo i radne navike. Najvažnije mi je što su oboje sami iskazali želju da rade, nismo ih mi na to terali.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar