Radio Balkanfox

“BOLJE ZAVRŠI NEKU ŠKOLU, NE DA BUDEŠ POZNATA PO SKANDALIMA” Ruška Jakić ponizila Taru usred emisije – Bila sam lepša od tebe –


Voditeljka Ruška Jakić gostovala je u emisiji zajedno sa starletom Tarom Simov i tom prilikom, bez imalo ustručavanja, iznela svoje mišljenje o njoj.


– Ja mislim da je Tara opsednuta izgledom. Ja bih od nje očekivala da promeni svoj mentalni sklop, da radiš na sebi, da uradiš nešto dobro u životu, da završiš neke škole, a ne da budeš poznata kao devojka od Ša koja je pravila skandale, nego da pokažeš ko si, a ne da pokažeš svoje usne, da li si mršava – govorila je Ruška, na šta se Tara ubacila:

– Ja to ne pokazujem, to je ono što sam već rekla, moja najveća želja jeste da volim sebe kao što vi volite sebi – dodala je Simova.

Jakićeva je imala još jedan savet za bivšu zadrugarku.

– Naravno. A da li znaš zašto ja volim sebe? Zato što sam od 17 godina počela da radim, sa 17 godina sam se zaposlila, a lepota mi nije bila presudna, a bila sam lepša od tebe sto puta, mogu ti reći. Od sekretarice do glavnog urednika, što sam vaspitala moje dete fantastično, koja je pametna i ima divan brak, je l’ ima nešto od toga? Zato kažem sebi “dobro jutro, lutko”, ne zato što sam lepa, a lepa sam – našalila se Ruška i izazvala smeh među ostalim gostima u emisiji “Magazin In”.Press Serbia

radiobalkanfox

Dodaj komentar