Radio Balkanfox

Bred Pit završio u invalidskim kolicima! (FOTO)

Podelite ovu vest


AUTOR:

DATUM I VREME:
16.04.2021. 10:39

Bred Pit

Bred Pit, Foto: Shutterstock

Velika holivudska zvezda Bred Pit (57) uslikan je dok je izlazio iz doma zdravlja na Beverli Hilsu u invalidskim kolicima, nakon što je tamo imao zakazan termin kod zubara. Breda je u kolicima vozio telohranitelj, a glumac je tom prilikom nosio crnu jaknu sa kapuljačom, sive pantalone i bele patike.

Nakon što je obavio svoj pregled kod zubara na Beverli Hilsu, glumca Breda Pita izveli su u invalidskim kolicima iz tog doma zdravlja. 

Na sebi je prilikom te posete lekaru imao crnu jaknu i obaveznu kapuljaču koju nije skidao. 

Paparaco ekipe uhvatile su holivudskog glumca u nezgodnoj situaciji, a za upotrebu kolica i te kako postoji dobro objašnjenje. 

Bred Pit

Bred Pit, Foto: Profimedia

 Sa Pitom je sve u redu, ali je glumac je najverovatnije morao da izađe u invalidskim kolicima iz ustanove zbog dugogodišnje politike bolnice, kako bi se izbegla njihova odgovornost ukoliko se pacijent povredi izlazeći iz ordinacije pod dejstvom anestezije ili medikamenata.

“Šta se desilo Bredu?”, “O ne, nadam se da nije povređen”, “Zašto iz zubarske ordinacije izlazi u kolicima?”, “Nadam se da je dobro”, glasili su komentari fanova nakon što su videli nove Bredove slike.

Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Džunior u braku su više od 20 godina, a ovim potezom ga je glumica kupila za ceo život!

Alo

Radio Balkanfox

Dodaj komentar