Radio Balkanfox

BUDALAŠTINE SU DA SAM JA PROBLEM: Dejan se POKAJAO što je odabrao Staniju za JAHANJE, ona skočila da ga BRANI, pa se ŽESTOKO posvađala sa Dalilom i Sa


Drama!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji “Pitanja gledalaca” voditeljka Ivana Šopić pročitala je Dejanu Dragojeviću.

Koliko si uživao kad te je zajahala naša kraljica Stanija? – glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na pitanju… Nisam uživao… Bio je takav zadatak, žao mi je što nisam Irmu odabrao kad vidim koliko viče. Rekao sam prvo Dalilu, ona je rekla da ne odaberem nju, da nismo vezani crevima… Pokajao sam se, napravio sam grešku – odgovorio je Dejan.

Stanija, da li imaš gledaocu da kažeš da je kalaštura zbog ovog zahajala? – pitala je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Rešićka, ti si najveća poltrončina, tek ću da te otvorim, da li ti znaš sa kim imaš posla? Nemaš problem sa mnom, nego sa Markom… Videli smo čitav tvoj performans sinoć. Ne bih nikada gledaoce uvredila, ja imam odnose sa zadrugarima. Meni je paralo uši što Sandra malo, malo pa pokaže ljubomoru… Samo što me flašom ne gađa – govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan je odabrao Staniju jer zna da je Dalila ljubomorna na Staniju. Stanija je ozbiljna riba… Vrlo dobro zna mišljenje o Staniji, setimo se svađa Dalile i Stanije, zbog toga je došlo do reakcije. Znao je kako će da vrati Dalili – smatra Irma Sejranić.

Meni je žao što mora zbog igrice da se kaje. Dalila mu je govorila da bi mu jedino mene oprostila… Ako zaista problem u braku kreće od njene ljubomore, to su takve budalaštine… Da je flertovao sa mnom, prva bih rekla. Dečko sad mora i zbog toga da se pokaje… – istakla je Stanija.

Posevina je i ljubomorna je na Staniju – dodala je pevačica.

Važi… – dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što sam ja osetio, devojke koje su ljubomorne na Staniju, zasmeta Dalili tu nešto, Sandra Rešić ima neki problem gde ne treba da bude problema, a nisam ja tu problem. Šiša se Sandri za mene, više ima generalni problem sa njom i van mene. Stanija je ovde (na vrhu), što se tiče ugleda, harizme, to nekome smeta ko nije u tom rangu, a i onima koji jesu, a i onima koji hoće da budu tamo… To je činjenica – ustao je Marko Osmakčić.

Vređaš devojke sa kojima si hteo da budeš – dobacio je Stefan Karić.

Maserati je dobar, Ferari je dobar, ali Bugati je Bugati – dodao je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar