Radio Balkanfox

BUKVALNO JOJ NIJE DAO DA ODE! Marinin sin ispričao potresne detalje njene borbe sa rakom:BILA JE U KRITIČNOM STANJU

Podelite ovu vest


BUKVALNO JOJ NIJE DAO DA ODE! Marinin sin ispričao potresne detalje njene borbe sa rakom:BILA JE U KRITIČNOM STANJU

Foto: Printscreen Instagram

Marina Tucaković se godinama unazad bori sa opakom bolešću, a sada je njen sin Milan Laća Radulović otkrio dosad nepoznate detalje.

– Sada je bolje. Može i da piše tekstove. Metastaze na plućima su se smanjile i određen joj je još jedan ciklus hemioterapija. Sve dobro podnosi – ispričao je tekstopisac u emisiji Nešto drugačije, kako prenosi Kurir Stars, dodajući da mu je najteže bilo kada je njegova majka ležala na hirurškom odeljenju onkologije.

– Ja sam kupio dušek na naduvavanje i spavao na podu, pored mame. Tada je bila u kritičnom stanju, u apartmanu. Bolje je biti u sobi sa više pacijenata jer tamo nekoga možeš da zamoliš za pomoć, nego u apartmanu gde te niko ne čuje.

Marina Tucaković
foto: Zorana Jevtić

Laća se, inače, iz Beograda prvobitno preselio u Skoplje, a zatim u Novi Sad.

– Posle mamine borbe sa bolešću, što je bio baš težak period za mene, otišao sam u Makedoniju. Bilo mi je potrebno da malo odmorim glavu jer mi je tih prethodnih godinu dana bukvalno bilo spasavanje majke od najteže bolesti. Sada sam u Novom Sadu. Pošto sam lud i poluhisteričan, ti ravni gradovi mene smire – dodao je Milan.

– U mojoj kući ne mogu da stvaram, tamo mi je bolesna majka, tamo mi je umro brat – zaključio je Radulović.

(Espreso.rs/Kurir-Stars)

Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar