Radio Balkanfox

Ceca bez suzdržavanja o porodici, unuku i kolegama, a komentar o Zvezdama Granda sve iznenadio!Ceca Ražnatović kaže da je bolje da njen unuk Željko odrasta u Titelu nego u Beogradu! Folk zvijezda priča kako je u toj bačkoj varošici provela protekli vikend sa najmlađim članom porodice Ražnatović.

– Moj unuk ima lijepo djetinjstvo, raste u prirodi sa životinjama i ljudima koji ga vole. Željko je voljen, pažen i mažen. Prije nekoliko dana sam išla u Titel, nisam mogla da izdržim da ga ne vidim. Čim sam ugrabila dan pauze, otišla sam tamo. Proveli smo divno popodne sa psima, konjima, živinom… Ma gdje ćeš ljepše?! Tamo je pravi raj.

A gdje je tada bio Veljko?

– Veljko je na pripremama za svjetsko prvenstvo u boksu. Pripreme su mu baš teške, ali to je normalno jer će se boriti za svoju zemlju.

Kako je proteklo snimanje prve emisije “Zvezde Granda”?

– Žiri je baš veseo. Stalno nešto komentarišu, nimalo nije dosadno. Od članova žirija jedino nisam znala Đorđa Davida, a sa Bosancem nikad ranije nisam imala komunikaciju. Prva emisija mi je bila potrebna da energetski osjetim sve te ljude u žiriju. Ispalo je sjajno!

Da li si se u tom muzičkom takmičenju prisjetila svojih početaka?

– I ja sam počela vrlo mlada i učestvovala sam na raznim festivalima. Sa osam godina sam na festivalu upoznala Batu Zdravkovića, a sa 14 Željka Joksimovića. Ta takmičenja su mi podigla samopouzdanje. Sa 14 godina sam snimila prvi album “Cvetak zanovetak”, imala sam sreću da upoznam prave saradnike i da imam specifičnu i prepoznatljivu boju glasa. Sve je to splet srećnih okolnosti i božja volja.

Tvoje koleginice često najavljuju da će “sahraniti estradu novim pjesmama”.

– To su puste želje. Treba raditi na dobrim pjesmama i onda nema zime. Posljednji album sam izdala 2016., a na nastupima pjevam i pjesme s početka karijere, koje su stare 34 godine! To dovoljno govori o kvalitetu.

Da li si umorna od nastupa?

– Stalno sam u avionu ili kolima. Kratko budem u hotelu jer odmah idem na drugi nastup. Jedva sam čekala da malo stane korona, pa da radim i družim se s publikom.

Dečko Bogdan se oprobao kao glumac. Hoće li nastaviti u tom smjeru?

– Taj film je snimio ranije, dok ga nisam poznavala. Zamolila ga je drugarica da se pojavi u njenom filmu, on joj je učinio, ali više nema takve afinitete.

Izvor: InformerE-Turneja

radiobalkanfox

Dodaj komentar