Radio Balkanfox

Ceca blista pored Bogdana na Kipru: Pevačica objavila snimak sa romantične večere


Folk zvezda Ceca Ražnatović, njen dečko Bogdan Srejović i sestra Lidija otišli su na odmor na Kipar, a sada je pevačica pokazala kako uživaju tokom romantične večere.

Naime, Ceca je sa svojim pratiocima podelila delić atmosfere, osmeh nije skidala sa lica, slala je poljupce i nije mogla da sakrije koliko je zaljubljena.

Ražnatovićka je blistala od sreće, te je snimala nasmejana i opuštena bez šminke, a pored nje su sedeli Bogdan i njena sestra Lidija.

Inače, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otputovala je sa dečkom Bogdanom Srejovićem na Kipar. Par uživa u njenoj vili u Aja Napi a društvo im pravi njena sestra Lidija.

Dan nakon odlaska na odmor oglasio se Cecin dečko Bogdan na Instagramu i snimio palme i terasu. On je pokazao prelep pogled na more sa terase Ražnatovićkine vile i napisao "petak".

Poznato je koliko Ceca voli Kipar i da koristi svaki slobodan trenutak da u svoju kiparsku oazu, a kako već godinama tamo poseduje ovu luksuznu vilu, zavolela je mentalitet ljudi i stekla prijateljstva, dok su se njena deca Anastasija i Veljko tamo školovali.

Kako su uživali Bogdan i Ceca na romantičnoj večeri, pogledajte u videu na početku teksta, ali i na prve dve fotografije u galeriji.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar