Radio Balkanfox

Ceca i Mili su u sukobu


e-stock/ Časlav Vukojičić

Ceca u sukobu sa Milijem

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (48) otkrila je na snimanju prve epizode nove sezone “Zvezda Granda” da je u korektnom odnosu s bivšim prijateljem i kolegom Aleksandrom Milićem Milijem, ali da se viđaju i na sudu!

Pevačica je u toku razgovora sa Sašom Popovićem pojasnila da nema ništa lično protiv kompozitora, ali da ga tuži zbog nesuglasica koje su imali, a koje se tiču poslovne saradnje. Dok je Ceca pričala o odnosu s Milijem, on je pognuo glavu, pa se smejao jer do tog trenutka u javnosti nije komentarisao u kakvom je odnosu s Ražnatovićevom.

Ceca: Mili i ja razgovaramo, ali se i sudimo!

– Pošto vidim, Saša, da te mnogo zanima u kakvom sam odnosu s Milijem, reći ću ti da je sve u redu. Razgovaramo, civilizovani smo ljudi, nema razloga da bude drugačije. Međutim, tačno je i da smo na sudu. Nije ništa lično, u pitanju je sfera posla, ali ne bih da pričam o detaljima. To se tiče nas i mog privatnog života, tako da nema razloga da se o tome raspreda u takmičenju, gde u prvom planu treba da budu naši kandidati i njihovo pevanje – rekla je Ceca, pa je zapevala da bi pomalo neprijatnu situaciju okrenula na šalu. Ona je otpevala Miliju stihove pesme “Noćas kuća časti”, ali on nije imao repliku, već se samo uhvatio za glavu i nasmejao.

Mili: Time se bavi sud, želim ti sve najbolje

– “Dužan si mi brdo para, za vremena dobra stara. Al’ ćeš se za dlaku spasti, Ceca uvek časti”.

Mili: Između mene i Cece nema novog sukoba

Nakon toga Mili je prokomentarisao ovaj Cecin potez, te je rekao da neće mnogo o tome u javnosti:

Ceca: Sašu je zanimalo u kakvom sam odnosu s Milijem, pa sam morala da otkrijem

– Između mene i Cece nema novog sukoba. Ne bih mnogo da se izjašnjavam po tom pitanju. Time što je Ceca uradila, bave se nadležni organi. Njoj uvek želim sve najbolje.

Ceca poručila Miliju: “Dužan si mi brdo para, za vremena dobra stara. Al’ ćeš se za dlaku spasti, Ceca uvek časti”

Inače, Mili je pred početak snimanja nove sezone “Zvezda Granda” u jednom intervjuu ispričao da se njegov odnos s Cecom tokom godina menjao, ali da nikada nisu bili na ratnoj nozi, kako su pisali pojedini nedeljnici.

e-stock/ Časlav Vukojičić

Ceca će prema takmičarima biti iskrena

Ceca: Biću iskrena prema takmičarima

Ceca Ražnatović je naglasila da nije tačno da će prema svakom kandidatu biti blaga, što su često mnogi komentarisali da je bio slučaj dok je žirirala u “Pinkovim zvezdama”, te tvrdi da će biti što iskrenija i objektivnija.

– Zbog mene niko od kandidata neće da plače, ali ću se truditi da prema svakom budem iskrena i objektivna. Postaviću se kao pravi profesionalac i nastojaću da svakom dam dobronameran savet, koji će da utiče na to da se popravi ono što eventualno ne valja. Mi nismo tu da plašimo mlade ljude koji hoće da grade karijeru, već da im budemo vetar u leđa da bi napredovali u sferi pevanja i želji da se probiju na estradi – poručila je Ceca.

– Ceca i ja nismo uvek u istim odnosima, što je normalno jer se poznajemo mnogo godina. Ona i ja smo napravili za 20 godina njene karijere devet albuma i niko ne može da ospori uspeh koji smo postigli zajedničkim snagama. Nakon 20 godina te pesme i dalje žive i verujem da će uvek da se slušaju. To je ono što će nas vezati do kraja života. Ne pravim planove unapred, a što se tiče mog trenutnog odnosa s Cecom, ne bih, a verujem da ni ona neće da priča, o tome u javnosti. To bih ostavio za sebe, a svakako da je ona veliko osveženje u novoj sezoni “Zvezda Granda” i bio je odličan potez ubaciti je u takmičenje. Što se mene tiče, uvek ću se postaviti kao pravi profesionalac, a ne sumnjam da će i Ceca – ispričao je nedavno Aleksandar.

youtube.com/printscreen

Saša Popović progovorio o Ceci

Popović: Ceca će svakom da kaže da

Saša Popović je na početku nove sezone “Zvezde Granda”posebnu pažnju posvetio Ceci Ražnatović, pa se s njom šalio na račun njenog mlađeg dečka Bogdana Srejovića, aludirajući na to koliko je starija od njega.

– Kad su ljudi čuli da će Ceca biti u žiriju, meni su bar tako govorili: “Ceca će svakom da kaže da”, biće mnogo popustljiva. Ja sam im rekao da oni ne poznaju Cecu ako tako misle – rekao je Saša, a Ražnatovićeva se nadovezala.

– E tu si se zeznuo. Od mene će svako dobiti šta zasluži. Nakon toga Popović ju je pitao:

– Ceco, koji ti je dečko godište – što je nju iznerviralo, pa mu je odbrusila:

– Bogdan je 1983, a ja sam 1700. i neka, pitaj boga koja, ako to želiš da čuješ.Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar