Radio Balkanfox

“Ceca ume da udari ispod pleksusa, ali i u lice! Raduje me što će biti rata između nje i Milija”


Muzičar Đorđe David (56) nije krio iznenađenje kada je saznao da će novi član žirija šoua “Zvezde Granda” biti Svetlana Ceca Ražnatović (48), a sada je izneo prve impresije o njoj nakon snimanja.

Svetlana je pokazala da jako brzo razmišlja, da jako brzo ume da udari i ispod pleksusa i direktno u lice, direkt onako kako treba. Sve ima. Svetlana se pokazala kao neko ko je i te kako spretan, vispren – rekao je Đorđe David okupljenim medijima.

Potom se dotakao Cecinog spora oko novca sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, koji je takođe u žiriju pomenutog šou-programa.

Drago mi je što vidim da će biti rata između nje i Milija. To je priča koja je njihova, ne bih je ja mnogo dirao. Iznenadio sam se zbog toga, niko to nije očekivao. Nadam se da će u tom slučaju pravda biti zadovoljena, a nisam ni na čijoj strani, samo na svojoj, uvek je tako – istakao je Đorđe.

Roker je priznao da nije oduševljen prvim kandidatima koje je čuo, ali da se nada da će već na sledećem snimanju biti bolje.

- Kandidati su šmrljavi, govorim o prvom danu, ali sad očekujem da će nešto da se desi u narednim danima - iskren je David.

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar