Radio Balkanfox

CECIN DEČKO ULOGU U FILMU DOBIO PREKO VEZE! Rediteljka ispričala kako je došlo do saradnje


Na ovogodišnjem FEST-u premijerno je prikazan film “Prolećna pesma”, koji je ostvarenje Natalije Avramović, dipl. rediteljke Akademije umetnosti u Beogradu.

Veliku pažnju javnosti izazvala je uloga dečka Svetlane Ražnatović Cece. Bogdan Sredojević igra bivšeg košarkaša Peđu, koji pije za šankom. Njemu u filmu prilazi glavna junakinja Petra, koju glumi Mihaela Stamenković, i počinje da mu se udvara.

film Prolećna pesma
foto: Kurir Televizija

– Bogdan je moj drug iz gimnazije. Kada sam tražila glumca za tu ulogu, trebao mi je neko ko kao pojava izgleda lepo – rekla je Avramović u “Redakciji” i dodala da pošto uloga zahteva glumu košarkaša, takođe joj je bio potreban neko ko je visok, a Bogdan joj je prvi pao na pamet.

Avramović je navela da se iznenadila kako je Bogdan odglumeo.

film Prolećna pesma
foto: Kurir Televizija

– Kao da stalno glumi. Potpuno je prirodan, bez treme. Ima odličan izgovor engleskg jezika. Jako je talentovan – navela je Avramović.

Glumica Stamenković nosi pozitivne utiske sa seta. Za Cecinog dečka je rekla da je profesionalan.

– Bogdana sam tada upoznala, profesionalan je. Ima talenta i bilo mi je zadovoljstvo raditi sa njim – ispričala je svoje utiske Stamenković.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

CECA I BOGDAN NA ROMANTIČNOJ VEČERI NA KIPRU Ne skidaju osmeh sa lica, pevačica ŠALJE POLJUPCE, sve pršti od ZALJUBLJENOSTI!

00:11

CECA I BOGDAN NA ROMANTIČNOJ VEČERI NA KIPRU Ne skidaju osmeh sa lica, pevačica ŠALJE POLJUPCE, sve pršti od ZALJUBLJENOSTI!

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar