Radio Balkanfox

Cecu ne pratim na Instagramu! Šerifovićeva o “Zvezdama Granda”: Nedostaje mi Karleuša! (VIDEO)


Marija Šerifović u dobrom raspoloženju stigla je danas na snimanje druge emisije nove sezone takmičenja “Zvezde Granda”, gde je stalna članica žirija.

O svim aktuelnim temama naša evrovizijska pobednica govorila je za brojne medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, a najpre je komentarisala to što je žiri bio strog prema kandidatima već u prvoj emisiji.

– Ja smatram da treba da budemo što strožiji. Jer imamo dvesta i nešto kandidata i nema potrebe da neko ko je prosečan oduzima vreme nekom ko je zaista dobar – rekla je ona, a zatim se osvrnula na učešće Svetlane Cece Ražnatović u prvoj emisiji i debitovanje u žiriju ovog takmičenja.

Marija Šerifović, Foto: A.A./ ATAImages

– Prvo snimanje je prošlo dosta simpatično, neka lepa energija je vladala. Ja jedva čekam da pogledam tu emisiju – rekla je Marija.

S obzirom da je Ceca sela do nje, upitali smo Šerifovićevu da li misli da li će njih dve postati prepoznatljiv tandem i dobre prijateljice, kao što je to bio slučaj i sa Jelenom.

Marija Šerifović, Foto: A.A./ ATAImages

– Stvarno ne znam. Malo je nezahvalno pričati o tome, ja se sa Cecom poznajem, nekih 15 godina, moja mama i duže, pre bih rekla da su njih dve bliže nego Ceca i ja, ali ne znam u kom pravcu će ići naš odnos, videćemo dalje tokom snimanja – rekla je Šerifovićeva pa priznala da Cecu ne prati na Instagramu.

– Pa, ne pratim je eto, nemamo taj odnos. Na Instagramu pratim vrlo malo ljudi – rekla je pevačica pomalo zatečena, a zatim se osvrnula na Jelenu Karleušu, koja joj, kako kaže, veoma nedostaje na snimanjima “Zvezda Granda”, na kojima su godinama radile zajedno.

Antonio Ahel/ATAImages

– Nedostaje mi i tek će mi nedostajati. Čule smo se – rekla je Šerifovićeva, a šta je još izjavila ovom prilikom pogledajte u video prilogu koji sledi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pročitajte još:

24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar