Radio Balkanfox

ĆEMO ZAVRŠIO U BOLNICI! Lekari mu se BORILI ZA ŽIVOT, a evo kako se SADA OSEĆA!


Ćemo je imao teške stomačne tegobe, a zahvaljući lekarskoj intervenciji izbegnuta je da pevač dobije sepsu. Ćemo je za medije potvrdio da je zaista bio na ivici života i smrti.

Nemam običaj da za medije iznosim privatne probleme, ali ovog puta sam prinuđen da napravim izuzetak. Na moju veliku sreću, a korak me delio od velike nesreće, uspeo sam da sačuvam zdravlje zahvaljujući timu hitne pomoći VMA, na čelu sa načelnikom hitne pomoći VMA doktorom Milanom Jovanović – rekao je pevač i dodao:

printscreen

Ćemo

Voleo bih da me razumete jer ne bih otkrivao dijagnozu, samo ću naglasiti da zbog stručnosti i brzine lekara izbegao sepsu. Trenutno sam na terapiji, pridržavam se lekarskog upustva i primam redovno terapiju. Sad je sve u najboljem redu, kako je moglo biti. Ukoliko sve bude išlo po planu lekara, operacija neće biti potrebna. Iskoristio bih priliku da se izvinim svojoj publici i saradnicima, što sam morao da otkažem nekoliko nastupa. Ipak je zdravlje najpreče!

Folk pevač se ovim povodom oglasio i na društvenoj mreži Instagram, pa je na svom profilu objavio fotografiju sa pomenutnim doktorom i javno mu se zahvalio.

Ovaj čovek mi je spasio život! Veliko hvala – napisao je Ćemo.

printscreen instagram

Amel Ćeman Ćemo i doktor

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar