Radio Balkanfox

Čemu mi obični da se nadamo kada ovakvu MAČKU varaju, priznao da ima LJUBAVNICU

Podelite ovu vestau

Venčanje su isprva bili odložili zbog čitave situacije s koronavirusom. Međutim, šuškanja koja su kolala postala su glasnija 10. aprila tekuće godine, kada se Lopezova fotografisala za Instagram bez vereničkog prstena, koji je dobila u martu 2019

Objavljeno:

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez zvanično su potvrdili da su se rastali, ali i raskinuli veridbu, 15. aprila tekuće godine.

– Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i nadamo se da će tako i ostati. Nastavićemo da sarađujemo i budemo jedno drugom podrška u poslu i projektima koje delimo – poručili su u saopštenju za „E!News”: Sve najbolje želimo deci, a iz poštovanja prema njima, sve što još imamo da dodamo na sve je – hvala vam svima na lepim rečima i podršci koju ste nam pružali.

Podsetimo, Dženifer i Aleks ušli su u romansu u martu 2017. na Dan žena, javno su priznali svoju ljubav. Prva zajednička fotografija osvanula je bila na pevačicinom Instagramu, 8. aprila te godine. Do maja, već je bil odobro poznato da su njih dvoje par.

Venčanje su isprva bili odložili zbog čitave situacije s koronavirusom. Međutim, šuškanja koja su kolala postala su glasnija 10. aprila tekuće godine, kada se Lopezova fotografisala za Instagram bez vereničkog prstena, koji je dobila u martu 2019.

Danas, obelodanili su da više nisu zajedno.

(Espreso)

Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar