Radio Balkanfox
Crna gotička kuća postala je hit na internetu, ali je niko ne želi za sebe (FOTO)

Crna gotička kuća postala je hit na internetu, ali je niko ne želi za sebe (FOTO)


Potpuno crna “gotička kuća” je hit na društvenim mrežama, ali niko je ne želi za sebe.

Da li biste živeli u ovakvoj kući? Tamnija od noći, gotovo svaka površina i uređaj u ovom prostranom domu obojeni su u crno.

Iako, tamne boje zidova jesu postale mnogo popularnije tokom poslednjih nekoliko godina, većina ljudi to ograničava na tamnoplavi zid ili tamnozelenu spavaću sobu. Međutim, jedan vlasnik nekretnine u Illinoisu napravio je svoj dizajn enterijera otišavši nekoliko koraka dalje.

Ova potpuno crna nekretnina nazvana je “gotičkom kućom” nakon što je njena obnova dobila mračni zaokret – zbog čega je tako teško prodati je.

 

 

Porodična kuća s dve spavaće sobe i dva kupatila postala je viralna otkako je ranije ovog meseca stavljena na prodaju po ceni od 250.000 dolara, a šaljivdžije na društvenim mrežama kažu da ju je sigurno dizajnirao Voldemort.

Vlasnik i agent za nekretnine Seth Goodman kupio je kuću u obliku osmougla prošlog leta i potpuno je transformisao ekstremnim preuređenjem kako bi se izdvojila od ostalih kuća u komšiluku. Njegov prvobitni plan bio je samo kući crni krov, ali mu se toliko svideo izgled da je odlučio da je celu prefarba u crno, piše Metro.

Nije se tu zaustavio. Čak je i garaža potpuno crna. Seth kaže da je imao mnogo ideja za kuću nakon što je postala senzacija na društvenim mrežama, ali ozbiljnih ponudea još nema.

Bonus video:

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi
24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar