Radio Balkanfox

CRV SUMNJE JE NAJGORA STVAR KOJA POSTOJI: Nadica i Đedović dali svoj sud o ljubavi i raskidu Rialde i Kenana! (VIDEO)


Ovo je sve iznenadilo!

U toku je emisija “Narod pita”.

Šta vi mislite o raskidu Kenana i Rialde, to je izuzetno privuklo pažnju javnosti? – pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam nikakve informacije, stvarno ne znam, moje zadnje gostovanje je bilo sa Rialdom i ona je sve govorila u superlativu pričala, u Zadruzi sam bila skeptična za njihovu vezu, ali je ona govorila sve najbolje – odgovorila je Nadica.

Da li si od starta znala da nešto ne štima i da na duže staze tu nema budućnosti? – nastavio je Darko.

Ona je jedna žena lavica, zaista jeste. Ne volim ljude koji previše ćute, na kraju se odbrusio o mene da sam nikakva majka. Ne možeš da kažeš da bi se odrekao majke da sam mu ja majka, nije me pogodilo u smisli da sam sumanjala u samu sebe, nego me je pogodilo jer kad je video svoju majku je bio pun emocija. Nisam sumnjala u sebe daleko od toga. Nisam sumnjala da li to neće da traje, ne sumnjam ni da je Rialda sve izvukla iz njega i izvela sve na čistac, žao mi je ako nisu zajedno – navela je Nadica.

Sama je rekla da se promenio, da sada itekako zna da udari šakom o sto – ubacio se novinar.

Rekla je da je tako, više je nju nerviralo što je bio statičan i previše miran i zato što je nije branio, a ruku na srce stvarno je nije branio – dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je to nešto naprasno bilo, Rialda negde peva večeras, on je u Sarajevu. Ona je nešto govorila da su planirali i letovanje – rekao je novinar.

Sve je počelo da je Rialda okačila neke storije gde su svi sumnjali da se nešto dešava, onda je Kenan potvrdio da su raskinuli pre desetak dana – rekao je Darko.

Mogu samo reći da sam razočarana i povređena zbog tog storija i da je na taj način prekinuo višemesečnu vezu. Ja sam neko ko se zaista borio i nemam više snage – podsetio je Darko na Rialdinu izjavu.

Mislim da je on opet probao linijom manjeg orpora a ona je opet sve sasula. Ona je uvek iskrena i transparentna a on je taj koji ćuti. Moguće da je mimoilaženje. Tamo jeste sve specifično, osuđeni smo jedni na druge i misle da se tu sve završava i počinje. Više se istripuju da su se zaljubili nego što je to tako i kad izađu napolje im se otvore oči – rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda je sama spomenula da je on započeo svoj biznis, a ona radi na svojoj karijeri, živeli su na relaciji Sarajevo – Beograd, nije to baš tako naivno – dodala je Nadica.

Da li misliš da su fanovi uticali na Kenana jer su sve vreme bili protiv Rialde, da li su oni stvorili te nevolje u raju? – pitao je voditelj.

On je govorio da ga to ne pogađa, ali crv je sumnje najgora stvar koja postoji. Moguće da su im te neke stvari došle glave – odgovorio je Marko.

Možda se i pomire oni su mladi nikad se ne zna – rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se vole nek se pomire – dodao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.PInk

radiobalkanfox

Dodaj komentar