Radio Balkanfox

“Da, tačno je”, a evo šta će uraditi sa novcem

Podelite ovu vest


Pevačica i pobednica “Zadruge” Kija Kockar rešila je da profitira za vreme pandemije korona virusa.

Kija Kockar

Foto: Đorđe Bukvić / Ustupljene fotografije

Kija Kockar

Ona se, naime, odlučila na veliki korak. Dugo razmišljla šta da radi sa nasledstvom koje ima u Zrenjaninu, pa je prelomila i prodala ga.

– Pošto je Zrenjanin mali grad, Kija nije želela da ušteđevinu koju ima ulaže tamo. Zato je ipak presekla, pa restoran i imanje stavila na prodaju. Ubrzo ih je prodala i taj novac ostavila po strani. Razmišlja da kada Nadica izađe iz “Zadruge”, sa novcem koji tamo zaradi i ovim, otvore jedan restoran u Beogradu koji će njena majka da vodi, s obzirom na to da ima iskustva u ugostiteljstvu. Tako će sebi da obezbede svakodnenva primanja. Kako je i sama neko ko ne voli da se rasipa sa novcem, Kija pametno svaki evro ulaže ili u nekretninu ili u automobil. U Beogradu za sada ima dva stana, tako da joj još jedan ne treba, ali zato restoran je njihova budućnost- kaže za “Super TV” izvor upućen u celu priču.

Kija Kockar

Foto: Đorđe Bukvić / Ustupljene fotografije

Kija Kockar

Da bi proverili ove informacije pozvali smo Kiju, koja nam je sve potvrdila.

– Da tačno je. Prodala sam to. Dosta je ulaganja trebalo u restoran i celo imanje i nisam imala ambicije da otvaram bilo šta u Zrenjaninu jer tamo nema zarade. Još uvek imam tamo trosoban stan i dovoljno mi je to u Zrenjaninu- kratko je prokomentarisala Kija.

Inače, ona je ranije za “Blic” otkrila da korona nije previše uticala na njeno finasijsko stanje.

– To svi pitaju već godinu dana i odgovor je isti: ja sam skromna i pametna sa novcem. Naravno da bih imala više novca na raspolaganju da se radi, ali ne stresiram se, jer sam navikla i na imati i na nemati. To je život- istakla je tada Kija i dodala da ima diplomu i da bez pevanja može da zaradi novac, te da za nekoliko godina želi da napusti Srbiju i odselili se u inostranstvo.

VIDEO Kija zavodljiva i mokra

Izvor:Blic

Radio Balkanfox

Dodaj komentar