Radio Balkanfox

DADO POLUMENTA O BIVŠOJ ŽENI I SINU!

Podelite ovu vest


DESET GODINA SAM BIO U VATRI: DADO POLUMENTA O BIVŠOJ ŽENI I SINU!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pevač i njegova lepša polovina ne kriju da žele prinovu. Iako bi posle mezimice Alee voleli da dobiju dečaka, na prvom mestu im je da dete bude živo i zdravo.

Pevač Dado Polumenta je posle dva braka pronašao mirnu luku pored supruge Ivone, koja mu je pre četiri godine podarila ćerkicu Aleu. Kako kažu za „Blic“, u 2021. godini bi voleli da dobiju sina.

– Želimo još jednog člana porodice. Voleli bismo sina, ali najbitnije je da bude živo i zdravo – kaže Dado, dok Ivona otkriva da je pevaču konačno bilo vreme da se skrasi.

Dado Polumenta
foto: youtubescreen

– Bilo mu je i vreme da se skrasi. Sve u svoje vreme dolazi. Kada je bio mlađi, bilo mu je bitno da radi. S godinama čoveku dođe da ima svoja četiri zida, voljenu osobu, decu. Nikada nisam imala osećaj ljubomore jer mu verujem. Pre svega sebi, a onda i njemu. Mirno spavam – kroz osmeh govori Ivona. Pevač dodaje kako je godinama bio u medijskoj vatri i da su žena i deca uspeli da ga smire.

– Deset godina sam bio u vatri, nisam imao odmora. I loša reklama tada je bila dobra reklama. Napokon sam srećan s njima. Slab sam na Aleu. I ona je sama po sebi živahna i temperamentna. Voli muziku, skoro sam joj kupio malu klavijaturu. Sin Dorijan je totalno sportski tip i muzika ga ne interesuje. Već je fudbaler, trenira od svoje sedme godine. U fudbalu je devet godina, gledaćemo ga na velikim stadionima – govori Dado, koji iz prvog braka sa bivšom suprugom Marijom Anom ima sina Dorijana od šesnaest godina.

Dado Polumenta
foto: Printscreen/Instagram/dado_polumenta

Ivona ističe da se uprkos svemu Alea i Dorijan sjajno slažu.

– On živi sa majkom u Beogradu, a mi smo u Novom Sadu. Bez obzira na to sve, Alea prema njemu ima divan osećaj. Oboje se vole. Uživaju kada su zajedno. Odlično se slažem i s njegovom suprugom iz prvog braka. Deca se sigurno i zbog toga vole, mora da se stvori osećaj topline i ljubavi između njih. Kada je vaspitanje Alee u pitanju, stroža sam od Dada – konstatuje Ivona, a Dado otkriva da publici donosi dva albuma.

Venčali smo se u Švedskoj

Ivona i Dado su dugo krili od javnosti da su se pre četiri godine venčali u Švedskoj

– Dogodilo se venčanje, bez velike pompe. Venčali smo se u Švedskoj, kada se Alea rodila. Što bi se reklo, i pred Bogom i pred ljudima smo još jači. Ne volimo na sva zvona da propagiramo i pričamo o tome. Želeli smo da taj čin bude sveti – govori Ivona.

Dado Polumenta, Ivona Ivković
foto: Printscreen

Šako mi je bio veliki uzor

Dado ističe da je stric Šako Polumenta bio njegov veliki uzor na početku karijere.

– Šako je dugo godina bio moje ogledalo. Mlađi sam od njega 20 godina. Sve ono što sam želeo da budem ja, to je bio zapravo on. Šaka sam video kao čoveka od koga sam najviše naučio u muzici. Nisam ga kopirao, dodatno sam izgradio svoj stil. Čitav život se pitam da li sam bolji ili gori. Prvenstveno, on je moj stric. Suludo je stavljati muziku ispred familije – kaže pevač.

Šako Polumenta, Dado Polumenta
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

(Espreso.rs/Blic.rs)

Izvor:Espresso

Radio Balkanfox

Dodaj komentar