Radio Balkanfox

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević napravili rijaliti prevaru veka?! Isplivao dokaz da je sve igra, evo šta se dešava u famoznom garderoberu!

Region pomno prati petu sezonu rijaliti programa Zadruga, koja po svemu sudeći donosi nikad veće skandale, a skandal koji je obeležio sezonu koja još uvek nije ni na polovini jeste ljubavni trougao čiji su akteri Dalila, Car i Dejan.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Naime, Dalila je prvo prevarila svog tadašnjeg supruga Dejana na njegove oči. Ušli su kao supružnici, međutim, Filip Car je pomrsio konce jednom od najpoznatijih rijaliti parova.

Dalila je odlučila da uplovi u vezu sa momkom iz Crkvenice, a gledaoci su proveli besane noći gledajući dalji razvoj situacije i navijajući za Dejana. Fanovi Zadruge su se saživeli sa njegovim suzama, usponima i padovima, jer je činjenicu da mu se žena grli i ljubi sa drugim muškarcem veoma teško podneo. Tu nije bio kraj, pa je pored toga što ga je ostavila, imala i se*sualne odnose sa Filipom, u istoj prostoriji sa Dejanom, na samo par metara od njega. Bio je prinuđen da sve to i gleda, još ga je i tukla, a njegovu stranu su zauzeli milioni gledalaca.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Cela ova drama rezultirala je njihovim razvodom, što je istovremeno prvi rijaliti razvod.

Međutim, onda je karma došla po svoje i Dalili vrlo brzo vratila svu bezdušnost koju je pokazala prema suprugu. Dragojevićka je ponižena, prevarena i ostavljena pred milionima, i to zbog Maje Marinković.

Dalila i Dejan su se ubrzo nakon toga pomirili, a Dragojević je tim potezom razočarao milione onih koji su ga podržavali.

Naravno, počele su da se javljaju razne teorije o tome da su Dragojevići napravili rijaliti prevaru veka, a u današnjem jutarnjem programu sve te sumnje je podgrejala Vesna Rivas koja dobro poznaje Dalilu, kao i Marko Đedović

Dejan je glavni u toj priči, radi mozgom sve. Frka je nastala kod kartica i telefona, kakav Car, se*s i to… Poznajem ih, to svi komentarišu, a nikome nije jasno… Stalno se bar neko od njih dvoje nalazi u garedoroberu, stalno čuvaju nešto, a vi se zapitajte šta! Neću da ulazim u to, moramo da trajemo mesecima. Ja sam već rekla da je ona na nekim drugim prostorima, ona kao da je inkarnacija Agate Kristi, videćemo koliko će izdržati u celoj tj igri. Dalila ima taj sado-mazo fazon – otkriva Vesna u “Novom Vikend Jutru”.

Ima dosta onih koji tvrde da je sve ovo njihova igra kako bi Dejan uzeo prvo mesto, a na samom kraju, ostao sa Dalilom i to bogatiji za 50.000 evra.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Jedan od teoretičara zavere je i Osman Karić, otac Stefana Karića, koji je još pre tri meseca takođe primetio da se nešto čudno dešava u garderoberu. 

Naime, tada su svađe Dalile i Dejana i dalje trajale, jer su imali zajedničku “rijaliti imovinu”, kojom je ona redovno nudila svog ljubavnika. Iako u tom trenutku nisu bili u zajedničkom budžetu, Dragojevićka je redovno dolazila do police na kojoj su stajale stvari njenog muža i otvoreno preturala po njegovim stvarima. Zato su se mnogi zapitali iz kod razloga oni nisu podelili “rijaliti imovinu” i kako je uopšte imaju s obzirom da zajedničkim novcem odavno ništa nisu kupili.

Osman je, navodno razrešio ovu misteriju. Objavio je dva storija na kojem se vidi preturanje po stvarima, uz sledeći komentar:

– Na ovaj način komunicira sa Dalilom – napisao je Osman, a onda dodao još jedan stori:

– Ovako ostavlja poruke a ona ih tumači. Unapred smišljen scenario – zaključio je Karić.

Stefanov otac je još tada bio veoma skeptičan po pitanju njihove priče, a da li i vi mislite da je sve samo igra prosudite sami i glasajte u anketi ispod.
Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar