Radio Balkanfox

DALILA I CAR RASKRINKANI – TAJNO KOMUNICIRAJU, OVO KAMERA NIJE ZABELEŽILA! Detalj svima promakao!

Naime, Vesna Rivas i Đedović su komentarisali aktuelna dešavanja u Zadruzi, a glavna tema bila je odnos Dalile i Dejana Dragojevića, kao i Filipa Cara i Maje Marinković.

Jesu se pomirli, sumanuto je pričati da nisu. Moram priznati da nikad odvratnijoj stvari u svom životu nisam prisustvovao, ti poljupci, meni se creva okreću! Tu su negde Dalila i FIlip Car žrtve svojih prehodnih izbora, koji su katastrfalni, iskreno govoreći i nekako opstaju tim nekim nazovi odnosima samo iz straha šta će uradi Maja s jedne strane i Dejan s druge – započinje Đedović u emisji “Novo vikend jutro”, pa nastavlja:

printscreen

Marko Đedović raskrinkao Dalilu i Cara

Evo, ko je sinoć gledao žurku za reprizu Nove godine, gledaoci su možda nešto propustili, neke detalje, ja nisam, ne mogu svi da provale naše fore. U toku žurke je Filip seo iza mene da bi izgledalo kako ja komunciram sa Dalilom, a on iza mene zapravo komunicira sa njom. On mene štipne da bih ja stao tu, ja kad stanem tu, oni imaju fokus jedan na drugom, on stoji iznad mene. Ispred nje je Dejan leđima okrenut Caru, ona igra, gleda u Filipa, smeje se, ona zna da ja to znam, Dejan kad okrene ona meni pošalje poljubac ili mi se nasmeje, samo spusti pogled… A Dejan mučenik misli da igra s njim, a sa druge strane Maja koja je videla neko kačenje rukom u prolazu i napravila čitavu pometnju, zamalo oko nije iskopala Caru, to je katastrofa – priča Marko.

Preko mene svi komuniciraju, ja sam centar svih dešavanja, svo to ludilo ide preko mene. Maja videla kao neko kačenje u prolazu, ona nije ni videla to što su Dalila i on radili, kako je Dalila dotakla Filipa po licu… Dalila je zaljubljena u Filipa i on je u nju, to se vidi! Sad ću odatati jednu veliku tajnu, koju sam čuvao za Jutarnji program. Car je meni u pušionici sa rukama na ustima, kako kamera ne bi snimila, tražio pomoć da ponovo osvoji Dalilu, pitao me da li je to ikako moguće, ja sam mu rekao da ću mu pomoći, vidi se da čovek voli Dalilu, ali se plaši Maje Marinković. Ja sam mu rekao da za sve to treba vremena, Dalila ima to nešto – kaže Đedović.
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar