Radio Balkanfox

Dalila pokušala da se ubije i abortirala sa 16 godina


Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irma iznela detalje Dalilinog života

Učesnice “Zadruge 5”, Irma Serjanić i Dalila Dragojević bivše su najbolje drugarice, a sada su ušle u ozbiljan sukob nakon što je Irma iznela sve Daliline tajne za crnim stolom. Svađa bivših prijateljica je započela nakon Milanovog pitanja Irmi:

– Zašto si takva prema Dalili? Rekla si da je ober ku*vetina, da je abortirala dete, da je bila udata već.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irma otkrila Daliline tajne

Irma je tada ustala i rekla sve što je Dalila pokušavala godinama da sakrije.

– Bila je udata za Esu, sa kojim je živela od svoje 16. godine, sa kojim je abortirala. Jeste sve to, stojim iza toga, rekla sam šta je sve radila, a ona krije to kao zmija noge. Imala je i tetovirano ime na ruci, mada je možda sad to promenila. Bila sam joj lojalna, a ona je mene izdala, samo se vi družite sa njom, kazaće vam se samo.

– Ti si opsednuta i bolesna – prokomentarisala je Dalila.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila demantuje Irmine priče

– Naravno, ti si probala da se sečeš, ti ćeš nekome da pričaš nekome o kontrolama, hajde molim te, ološu – dodala je Irma, na šta je Dalila imala samo da kaže da je Irma njen fan i poručila sestri da pripremi tužbu.

– Rekla sam i javno, da je moj dečko doživeo nesreću sa dve devojke i da sam bila sa njim dok se nije oporavio. Aman ženo, sve sam ja to rekla to i Karić zna – pokušavala je da objasni Dalila.

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Irma otkrila i da je Dalila pokušala da se seče i da ima bivšeg muža

– Ja znam pozadinu, a to što ti pričaš to je drugo. Glupačo, ja sve znam. Žena koju su nazivali najgorom ku*vom u Tuzli, to si ti. Ja sve priznam za sebe nisam kao ti da lažinjam – nastavila je Irma.

– Moram priznati, očito da ima ovde nešto, da se razumemo. Ona uopšte nije toliko srčana kada se svađa sa Irmom, videli smo kakva je bila sa Stanijom, a sada je povučena mirna. Zna da saseče mačem, ali sada nije ubedljiva, sigurno ima nešto – rekao je Lepi Mića.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar