Radio Balkanfox
DALILA SE OBRATILA PRODUKCIJI – HOĆE MOMENTALNO DA NAPUSTI ZADRUGU! Dragojevićka se gušila u suzama: Zaljubila sam se u Cara…

DALILA SE OBRATILA PRODUKCIJI – HOĆE MOMENTALNO DA NAPUSTI ZADRUGU! Dragojevićka se gušila u suzama: Zaljubila sam se u Cara…


Dalila Dragojević od danas spava, ne učestvuje u programu. Posle sinoćnjih komentara, da meni članica žirija kaže… “Da ne kažem prostitutka, reći ću najveći odron”. Sinoć sam bila na rubu da napravim incident. Vraćajući se sa Zadrugovizije, gledajući pogleda kao da sam ubila nekoga, kako se ljudi krste… Želim svima vama da doživete urlike. Ja želim ovog trena da napustim Zadrugu. Tražim da izađem normalno na vrata Zadruge, da svi koji ste komentatori – krenula je Dalila.

Ucenjuje da je ne bismo komentarisali negativno – dobacila je Sanja Grujić.

Ja da slušam komentare kako je Sanja Grujić britka sablja, tri puta komentarisala Dalilu. Evo, neka ostane britka sablja, Dalile više nema. Zna se šta se mislilo kada je rekla da Sanja gađa u metu. Druga stvar, nisam dobila ništa od poklona za Novu godinu – govorila je Dragojevićka.

A to te je pogodilo – rekla je Grujićeva.

Nemam snage, meni je Nova godina značila. Zaljubila sam se u Cara, vratila Dejanu, nemam snage više – pričala je kroz suze Dalila.

Šta nemaš snage? – pitao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila Dragojević

Nemam snage, Filipe… I kad sam sa tobom bila na bini, dobila sam komentare: “Ne skidajte te maske”. Sinoć je bilo trostruko gore – plakala je Dragojevićka.

Tvoj problem je što je otišla Maja i što se plašiš da uđeš u situaciju sa Filipom – istakao je Karić, nakon čega je Dalila je otrčala u spavaću sobu i nastavila da plače.

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE