Radio Balkanfox

Dalila: Ti si se u glavi već razveo od mene! Dejan: Ti si Caru samo igračka


Aktuelni učesnici Zadruge i bračni par, Dalila i Dejan Dragojević, razgovarali su o svom odnosu koji je danima sve lošiji.

Sve je počelo zbog Daliline prisnosti sa Filipom Carom, zadrugari komentarišu da je njihov odnos više od prijateljstva, a supružnici su na ivici pucanja.

Ti si se u tvojoj glavi već razveo od mene. Pričaj malo sa drugim ljudima – rekla je Dalila.

Ja razumem sve, ali ti govorim iz moje situacije, mislim da si mu igračka – rekao je Dejan.

- Loše sam. Neću da plačem. Čudno se osećam, loše, u jednom trenutku loše, u jednom sam dobro, u drugom ne znam šta hoću, i tako dalje. Imam osećaj da sam bila učaurena, da sam se sklopila sa sredinom i tek kad sam došla ovde sam uvidela neke stvari. Ne znam šta bih rekla, a da ne napravim neku grešku - rekla je Dalila i dodala:

- Ja želim samo da budem ono što jesam, ako mi je danas lepo da tako i bude. Dejan me pritiska na neki način, ja razumem da je njemu teško, nije navikao na sve ovo, ali rekla sam mu da prihvati činjenicu i da treba da se ponaša kao na početku veze i sve me guši.

- Sve mi se skupilo, znam da izgleda da sam srećnija svuda nego sa Dejanom. Izgubila sam sebe u svim trenucima koji su nam se dešavali. Htela sam uvek da pobeđujem, da isplivam iz svega. Prelila mi kap čašu - zaključila je Dalila u emisiji.

Nakon toga Car je imao svoje izlaganje, a za to vreme su se Dejan i Dalila prepucavali za crnim stolom, a onda je ona zbog Filipovih reči da joj je "dobar drug", napustila sastanak i izašla iz Bele kuće.

(Telegraf.rs)

Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar