Radio Balkanfox

DALILA TRAŽI OD PRODUKCIJE PAPIRE ZA RAZVOD BRAKA! “Neću da osećam krivicu, zato što je njemu loše” /VIDEO/


Šta ja da komentarišem, kada njega ne zanima više ništa – rekao je Janjuš.

– Meni je bilo neprijatno sinoć, kada je bila emisija. Ona je meni rekla neću da osećam krivicu zato što je njemu loše – rekla je Sandra Rešić.

-Zašto prilaziš Dejanu kad se posvađaš sa Carem – glasilo je pitanje za Dalilu.

-Ako gledaoci tako vide, onda okej – rekla je Dalila.

-Nisu svi isti, ne reagujemo svi isto. Dejan voli Dalilu i rekao je da je svestan svoje greške, on je sigurno dobro razmislio – rekao je Bane Čolak.

-Ovde se očigledno traže papiri za razvod da bi vi bili srećni, neću da osećam krivicu zato što je njemu loše – ubacila se Dalila. 

printscreen

 

-Meni je prvoj ova reakcija nejasna, živim sa njima ovde, a nije mi jasno šta se dešava. Ne znam da li im je ovo igra ili šta se dešava – rekla je Miljana Kulić.

-Nije fora da li smo različiti, Dejan zna da bi ovo nju još više udaljilo. Nije on mudar. Toliko sam dugo ovde, da mogu da vidim kada se neko oda, ja smatram da nije lagan. Za mene je čudno njegovo ponašanje – rekla je Jovana Tomić Matora.

printscreen

 

-Dalila meni zamera to što joj ja govorim neke situacije. Vreme je najbolji pokazatelj svega. Ja neću da vam da reakciju – rekao je Dejan

-Dalila je ovde dominantnija, to je očigledno. Kada je bila situacija sa Sandrom Čaprić je bio haos – rekao je Bane Đokić.

Detaljnije u videu ispod.

Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar