Radio Balkanfox

DARKO LAZIĆ DUGUJE BIVŠOJ ŽENI 950.000 DINARA?! Oglasio se ADVOKAT Ane Sević i otkrio ŠOKANTNE DETALJE: Izvršitelj vodi postupak!


DARKO LAZIĆ DUGUJE BIVŠOJ ŽENI 950.000 DINARA?! Oglasio se ADVOKAT Ane Sević i otkrio ŠOKANTNE DETALJE: Izvršitelj vodi postupak!

Foto: EPA / Stephanie Lecocq, Printscreen, Printscreen/Amidži šou

Pevač Darko Lazić je u nedavnoj ispovesti progovorio o odnosu sa obe bivše partnerke, Anom Sević i Marinom Gagić, te istakao da Sevićevoj više ne duguje ništa vezano za alimentaciju za zajedničku ćerku Lorenu.

Šta više, istakao je i da su u sjajnim odnosima, te da više nemaju nikakav sudski proces.

Ovim povodom oglasio se Anin pravni zastupnik Miša Petrovski. Kako advokat tvrdi, istina je dijametralno drugačija. Lazić navodno Ani još uvek duguje 950.000 dinara.

Darko Lazić, Ana Sević
foto: Sonja Spasić, Printscreen/Instagram

– Protiv Darka smo podneli krivičnu prijavu nakon koje je uplatio polovinu zaostalih alimentacija do marta 2020. godine. Od tada do danas punih 19 meseci nije plaćao alimentacije pa dug sada iznosi 950.000 dinara – rekao je pravni zastupnik.

Kako je dalje objasnio, Darko je navodno trebalo da uplati zaostale alimentacije kroz određeni vremenski rok, ali to nije učinio.

– On je odlukom suda bio u obavezi da plaća mesečno 50.000 dinara za potrebe alimentacije. Kako to nije činio, izvršitelj vodi postupak trenutno i mi ćemo kroz izvršenje naplatiti potraživanje – istakao je Petroski.

Podsetimo, Darko je u svojoj izjavi o alimentaciji rekao:

– Ani sam platio celu alimentaciju. Ana i ja više nismo ni na sudu, okej smo, čak i više nego okej, normalno sve. Ne znam odakle Marini sad da njoj nešto dugujem, potegla je priču da ne plaćam redovno, ne viđam dete, ne kontam zašto. Imam svaku uplatnicu, imam sve preko računa, ne kontam šta osoba hoće da postigne osim što zna da sam slab na te stvari i hoće da me podstakne da se ja iznerviram i napravim neki drugi haos.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Ami Dži šou

Kurir.rs/Telegraf.rs/M.M.

Bonus video:

Darko Lazić

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar