Radio Balkanfox

Darko uselio Barbaru u kuću u Brestaču, a Marina “brutalnim” rečima odgovorila bivšem


Marina Gagić, bivša verenica Darka Lazića s kojim ima sina, izbegava da komentariše njegovu novu devojku Barbaru Bobak i događanja u njihovoj vezi, ali izgleda da ovog puta nije ostala imuna na medijske natpise, te je odreagovala.

Naime, mediji su pisali da se pevač uselio u porodičnu kuću u Brestaču sa novom devojkom, a Marininu poslednju objavu na Instagramu mnogi smatraju odgovorom na to.

– I kada dobiješ priliku, a dobićeš, da vratiš milo za drago onima koji su te povredili, mada imaš svako pravo da se osvetiš, da im vratiš isto, ma tri puta gore, zastani i seti se: Ti nisi takva. Ti nisi kao oni. Tebe i tuđa bol boli. Znaš i sama. Mada će ti osveta u prvi mah doneti olakšanje, na kraju ćeš ti biti ta koja će o sebi loše misliti. Jer ti si takva. Tvoje srce je toliko veliko da saoseća sa onima koji su te povredili čak i onda kada im karma vrati za to što su ti uradili. Izaberi ljubav. Prema sebi. Na sebe ćeš se ponositi. Samo se odalji od onih koji su ti loše naneli. Duboko udahni, lagano izdahni i… Pusti. Izaberi ljubav, jer to je ono što si ti. I to je ono što zaslužuješ. Sopstveni mir – objavila je Marina.

Odmah su usledili komentari brojnih fanova, koji smatraju da je Marina povređena zbog svega što Darko radi.

"Kako mu nije žao ove divne devojke", "Jadna Marina, nije zaslužila ovo", "Vidi se po ovome što je napisala da proživljava pakao", "Bolje da si porodicu čuvao, nego što se vucaraš sa kojekakvima", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Barbara je jednom prilikom u intervjuu pomenula Marinino i Darkovo dete, i od tada je počela netrpeljivost, ali ono što je najveći problem je što Darko Lazić ni u jednom momentu nije odbranio majku svog deteta.

U galeriji pogledajte kako Darko uživa u ljubavi sa novom devojkom:

(Telegraf.rs)Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar