Radio Balkanfox

DEBAKL! Karleuša iskritikovala takmičarku, pa sve svalila na MENTORA “Učinio je sve da NE PROĐEŠ”

Podelite ovu vestU duelu “Zvezda Granda” ove subote našle su se Jelena Ranković (30) iz Lazarevca i Milica Pantić (26) iz Beograda koje su izazvale pometnju u žiriju i sve to zbog čistog nesporazuma.

Inače, prva takmičarka predstavila se pesmama “Koketa” i “Rano” , dok je njena protivnica odabrala numere “Dodiri od stakla” i “Zbog tebe” koja je podigla na noge ceo studio.

Na kraju duela žiri ih je nagradio sa 6:2 i to u korist druge takmičarke.

– Evidentno je da je Milica bila dominantnija, tačnija, ali ne znam baš da li je bila za šest. Mislim da treba da ide dalje, bila je preslatka – rekla je Viki za prvu takmičarkii dok je za Jelenu prokomentarisala da je konstantno bila u falšu.

Marija je presudila u ovom duelu, budući da je u poslednje trenutku glasala, ali je objasnila da nije dala glas za pevanje, već joj je Milica bila interesantna.

– Tvoj nastup je bio za pet glasova, ali eto nema veze. Vodi računa za dalje – obratila joj se Mara.

Snežana smatra da je Jelenino pevanje bilo klimavo i da bi morala spremnija da dolazi u takmičenje, dok je Džordž zamerio da je više pratila pokrete tela, umesto pevanje.

Boske je obrazložio svoj glas i otkrio ga je ponela publika u studiju.

– Kod tebe je problem što tvoj mentor nije odradio s tobom elementarne pevačke stvari. Lepa si cura, imaš dobru boju glasa i složio bih se sa Popovićem da je možda mogao još jedan glas kako bi išla u baraž – dodao je Stojković.

Jelena Karleuša bila je ljuta što je takmičarka pod brojem jedan bila previše opuštena, čak se nakon duela i komentarisanja žirija smejala žiriju.

– Tvoj debakl je večeras, pored falširanja, isključivo nerad sa mentorom koji je učinio sve da ne prođeš. Nije ti ukazao ni na jednu grešku koju si večeras napravila – rekla je Karleuša, ali ju je takmičarka prekinula i objasnila:

– Nije mogao da mi ukaže jer sam bila bolesna. – odgovorila je takmičarka.

Popović je objasnio da je takmičarka bila u karantinu, a ona je otkrila i da je nakon toga je četiri dana radila u kuhinji i to na najpopularnijoj planini u Srbiji, a zatim se pojavila u takmičenju.

Njen odgovor podržali su svi zu studiju, a podrška je usledila i od svih članova žirija, te joj je Jelena poručila

– Sledeće godine da dođeš, bićeš u mom timu i dobićeš šest glasova.

srbija danasIzvor:E-Turneja

Radio Balkanfox

Dodaj komentar