Radio Balkanfox

Dečko maloletne Milice ulazi u Zadrugu 5 da razbuca vezu sa Mensurom, svi ga znate vrlo dobro!


Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensuru Ajdarpašiću se loše piše kad uđe dečko Milice Veselinović!

 

Milica Veselinović (17) koja je ušla u rijaliti program “Zadruga 5”, napravila je pravu pometnju kada je uplovila u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem. A sada je počelo da se šuška kako je ona bila u vezi i sa Igorom Spasojevićem, zvanim Noris.

Igorov drug koji je takođe u rijalitiju “Zadruga”, pitao je Milicu da mu objasni kako napolju nije bila u vezi sa Igorom, zbog čega mu se ona pravdala.

– Igor i ja smo ušli u priču. Mi smo drugari, trebalo je da uđemo u priču da budemo zajedno u “Zadruzi” – govorila je Milica, dok joj ovaj nije kupio njenu priču.

– Ne, niste drugari. Nemoj da me lažeš – rekao je zadrugar.

Pošto je Milica prva imala intimne odnose u rijalitiju, zadrugari, ali i gledaoci počeli su da pričaju o tome kako je maloletnica imala odnose i sa Igorom, što ona žustro detantuje.

Ipak, sudeći po komentarima ispod klipova, veliki je broj onih koji joj ne veruju, te navode da će nastati pravi karambol kad Noris bude ušao u rijaliti.

Inače, Igor Spasojević učestvovao je u emisiji “Brak na neviđeno”, a šuška se da postoji mogućnost da uđe i u “Zadrugu 5”.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar