Radio Balkanfox

DEJAN NA IVICI NERVNOG SLOMA! Otkrivena tajna poruka koju je Car dao Dalili! Više nema MILOSTI za njih, sevnule VARNICE


Mnoge i dalje intrigira odnos Filipa Cara i Dalile te smatraju da je ovo sve samo dogovor supružnika kako bi privukli pažnju na sebe svojim skandaloznim postupcima i ponašanjem.

Sinoć su u Zadruzi bila ”Pitanja gledalaca”, a sledeće pitanje voditelj je pročitao Dalili Dragojević.

– Stavljaš tačku na druženje sa Carem, po ko zna koji put, a jel shvataš da ti je on najiskreniji osmeh? – glasilo je pitanje.

– Da, smešno mi je zato što on lupi tako neku glupost, tad je to za zlatnog retrivera rekao Mikiju, ne meni – rekla je Dalila.

– Da li ti je Dalila odgovorila u pisanom formatu na ceduljicu koju si joj dao? – pitao je Milan Cara.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

– Nije, niti sam joj više pisao – rekao je Car.

– Napisao mi je da će biti iskren i da je pričao sa Stanijom i da ja treba samo da potvrdim Stanijinu priču – rekla je Dalila.

– Kad Dalila daje odgovore za crnim stolom, ja dobijem dijareju. Rečima mi je rekla, to je bilo kada je tek ova tema započeta ovde. Stanija je tada ustala i rekla da Dalila to radi u inat Dejanu. Napisao sam, ajde da sad se završe ovi klipovi, ti potvrdi da je Stanija upravu, jer se i ja slažem sa tim, pa da se završi ova tema. Prišla mi je potom u veceu, prao sam zube i rekla da je glupo što sam joj ti pisao – rekao je Car.

– On meni posle toga pisao ništa, niti sam ja njemu pisala ikakve ceduljice. Povredilo te je to što ti je Viki rekla da si zajebancija – ubacila se Dalila.

– Da to me je povredilo, jel si srećna sada? Sa mnom ti nema takvih mudrolija – rekao je Filip.

Dalila posle pitanja gledalaca otišla je u izolaciju da spava, a onda je ušao Filip Car i poremetio joj planove. Nastala je žučna rasorava ali se i njeno smeškanje nastavilo.


– Možemo li se rukovati? Ajde kolega! – rekao je Filip.

– Ne mogu te više slušati, iritiraš me! Napao si me za stolom i onda dođeš da se rukujemo! Hajde molim te zatvori vrata hladno je! – vikala je Dalila.

* Hteo sam samo da ti pružim ruku! Počeću da shvatam tvoje reči jako ozbiljno, dovoljno me ovde ponižavaju. Ja sam lepo rekao Viki da ne treba to da radi jer će ona ispasti loša. Hajde vrati se na temu, ti se smeješ sa mnom isto kao sa svakim, ja te iritiram – dodao je Car.

– A što ti je to krivo? Šta sam ružno rekla? Nisam te uvredila! – govorila je Dalila.

– Ne treba da kažeš da si zaljubljena ili da me voliš, niti bi voleo. Ali na normalno pitanje da odgovoriš to možeš, da se recimo posebnije smeješ sa mnom nego sa drugima, ili da ti prijam drugačije od drugih. Hteo sam samo jedan znak pažnje, a ti ne možeš reći osnovnu stvar, jedan mali znak pažnje – pričao je Car.

kurir.rs

Bonus video:

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar