Radio Balkanfox

Dejanov otac ne može da gleda SUZE naslednika, jednu stvar bi znao kad bi ga VIDEO


ZNAM DA SU SE VOLELI, NE ZNAM ŠTA JE OVO SAD: Dejanov otac ne može da gleda SUZE naslednika, jednu stvar bi znao kad bi ga VIDEO

Foto: Printscreen/Instagram

Goran Dragojević, otac učesnika “Zadruge” Dejana Dragojevića prokomentarisao je turbulentan bračni odnos svog sina i snaje Dalile.

Njihov brak je, naime, na staklenim nogama otkako je postala nerazdvojna sa Filipom Carom, o čemu bruje svi učesnici, ali i milioni gledalaca.

Dalila je, inače, Dejanu posle četiri godine koliko su u braku rekla da želi pauzu, da bude sama, što je njemu teško palo, te je planirao i bekstvo iz “Zadruge”, a u više navrata slomio se u Beloj kući i prolio gorke suze.

David Dragojević, Dejan Dragojević, Goran Dragojević
foto: Instagram screenshot

Dejanovom ocu Goranu lakše pada da ne gleda “Zadrugu” i sve kroz šta trenutno prolazi njegov sin.

Filip Car, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga, Printscreen/Pink

– Ne gledam, stvarno, iskreno vam kažem, uhvatim neke stvari na Fejsbuku i po društvenim mrežama… Ni novinarima se ne javljam. Ne znam šta da vam kažem na osnovu cele situacije, neka se izbori sam… Ja ne znam šta je u pitanju, šta se dešava. Znam da su se voleli, da je sve ok bilo, a šta je sad… – priča Goran i komentariše sinovljeve suze zbog Dalilinog odnosa sa Filipom:

– Kada bih ga video, onda bih znao šta se i kako dešava, pa bih znao i kako ja da reagujem i šta da ga posavetujem, ali ovako – stvarno ne znam.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

Kurir

Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar