Radio Balkanfox

Deniz Dejm dobila GNUSNU PORUKU, a potom odgovorila u svom maniru!


N.M. |

Deniz Dejm je dobila titulu najkomentarisanije buduće zadrugarke i pre nego što se uputila na imanje u Šimanovcima.

Zadruga 5 • Zoran Ilić / RAS Srbija

O njenoj zaradi na OnlyFans-u, sajtu za deljenje eksplicitnog foto i video sadržaja za određenu mesečnu pretplatu, pričalo se i pisalo mnogo, a predmet spekulacija je i Denizin pol.

Dejmova nije želela da otkriva da li je muškarac ili žena, kao i da li je radila operaciju promene pola, uz kratko isticanje da se “na njenom OnlyFans-u sve vidi”, ali i da će “istinu reći u Zadruzi“.

Deniz Dejm
Deniz Dejm

U toku današnjeg dana, buduća zadrugarka je dobila gnusnu poruku na društvenim mrežama, i to zbog snimka u kom joj ispada flašica vode na pod, ali je ona ne pokupi i nastavlja dalje svojim putem.

“Ako se već (prim.aut. pogrdan izraz za pripadnika LGBTq+ populacije) (prim.aut. pogrdan izraz za sintagmu “praviti se važan”) u Srbiji, kad ti ispadne flašica, podigneš je. Ne produžiš. Ne znaš za osnovno vaspitanje, a znaš da deliš (prim.aut. muški polni organ) na OnlyFans-u”, glasi poruka koju je Deniz podelila sa svojim pratiocima, uz odgovor: “Samo bahato!”.

Deniz Dejm
Deniz Dejm

Komentari ovim povodom su podeljeni, te tako jedni sugerišu Dejmovoj da zaista nije lepo bacati otpad po ulici, dok drugi ističu da se “stide osoba koje propagiraju homofobiju i šovinizam” na društvenim mrežama, a sa kojim mladim zadrugarom je ona uhvaćena pre odlaska u karantin, ukoliko ste propustili, saznajte OVDE.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar