Radio Balkanfox
„Digla sam ruke, treba živeti od danas do sutra…“

„Digla sam ruke, treba živeti od danas do sutra…“


GLUMICA NAKON RAZVODA NEMA NOVU LJUBAV: "Digla sam ruke, treba živeti od danas do sutra..."

Ljubinka Klarić, Foto: Dragan Kadić

Nešto o čemu se nije mnogo godinama unazad pisalo je ljubav Ljubinke Klarić, ne zato što na tom polju kod dramske umetnice nije bilo ničeg zanimljivog, već zato što je ona to od medija vešto skrivala.

Od kako se razvela od Nebojše Jovanovića, sa kojim ima sina Kostu, stalna članica Beogradskog dramskog pozorišta kao da je podigla zid između sebe i pripadnika jačeg pola, kriterijumi su joj dosta visoki, a retko ko da je tokom proteklih pet, šest godina zasluživao da ga upoznala sa članovima porodice, a još manje predstavi javnosti.

Ljubinka tvrdi da ju je u velikoj meri kada je reč o poslu ali i i odabiru emotivnog partnera promenilo to što je postala majka. Tu ulogu smatra jednom od najvažnijih u životu.

– Rođenje sina najvažnija je stvar koja mi se dogodila. Postala sam jedna dosadna žena. Čovek se posveti tome i nema vremena za drugo – rekla je ranije Klarićeva, a zatim istakla da već neko vreme, ništa ne planira, posebno ne ljubav, te da je od potrage za velikim snovima, ali i bajkovitom emotivnom odnosu do kraja života odustala.

– Shvatila sam da kad pravimo planove, Bog nam se smeje. I sada sam digla ruke, mislim da treba živeti od danas do sutra – rekla je ona.

Bonus video:

Espreso čestitke: Vera Matović

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso/Story)

Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend