Radio Balkanfox
Diže ga do GORNJE granice, ona je sinonim za BLUD I NEMORAL (FOTO)

Diže ga do GORNJE granice, ona je sinonim za BLUD I NEMORAL (FOTO)

SLIKAM SE GOLA, A ONI MI U TOME OLAKŠAVAJU: Diže ga do GORNJE granice, ona je sinonim za BLUD I NEMORAL (FOTO)

Lorin Daskalo, Foto: Printscreen/Instagram

Uživa da se snima i slika gola, i u svemu tome su joj roditelji puna podrška! Lorin Daskalo zarađuje prodajući svoje eksplicitne fotke, a u njima uživaju i milioni njenih pratioca na Instagramu.

Zanosna Lorin ima i fitnes aplikaciju, a u snimanju za Only fans joj pomaže niko drugi nego majka.

“Zapravo mi je pomogla da napravim polovinu fotografija jer sam se tokom pandemije ponovo uselila kući. Bila sam sa njom, ona je bukvalno došla i rekla ’vidi šta imam’, i dala mi je bič i najseksi lance i veš, rekavši ’obuci ovo’. Onda sam, naravno, rekla i ocu jer su moje fotografije postale popularne onlajn. Bio je uznemiren neko vreme, ali prešao je preko toga jer sam ja odlučila da ću to da radim. I iskreno, da imaju opciju da to rade i zarađuju koliko i ja, radili bi”, poručuje Lorin.

Iako voli to što radi, priznaje da je ranije nailazila na probleme zbog svog posla.

“U poslednje vreme neko svakog dana šalje pisma na našu kućnu adresu. To su rukom pisana pisma u kojoj ova osoba priča sama sa sobom. Moja majka ih je otvorila i pitala ’šta je ovo?’. Zastrašujuće je”, priznaje ova devojka.

Međutim, Lorin ne propušta da u svakoj prilici pohvali svoje roditelje što su joj tolika podrška.

“Volim svoje roditelje, i dalje su zajedno i sjajni su”, rekla je ova devojka, dodajući da joj je i otac takođe pun razumevanja.

“On je veoma opušten, sve je kako mama želi, sjajan je. Rekla sam majci ’hej, započinjem karijeru na OnlyFansu, a ona je bila u fazonu ’okej, mora da bude prefinjeno’”, priča ova devojka.

(Espreso)
Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar