Radio Balkanfox

“ĐOLETU JE RAZBILA USTA, OBOJICA PLAČU” Nova drama Tanje Savić! Muž je optužio da maltretira sinove


Dušan Jovančević, suprug Tanje Savić, ponovo je optužio pevačicu da navodno fizički maltretira sinove Maksima i Đorđa.

Tanja Savić sa mužemFoto: R.Ristić / RAS Srbija

Tanja Savić sa mužem

Iako je Tanja dovela sinove iz Australije u Srbiju i po zakonu je sada njihov staratelj, Dušan ne propušta priliku da iznese tvrdnje da ona navodno nije podobna majka.

Kako piše “Alo”, Dušan sada navodi da Tanja navodno fizički zlostavlja njihove sinove i brani im da se čuju sa njim.

– Sad su me deca pozvala, probudili su me jer je ovde četiri sata ujutro. Baš sam uznemiren. Tanja nije kod kuće. Njena sestra ih čuva. Našli su telefon koji im je oduzela. Kratko sam uspeo da pričam s njima. Zvali su me preko Vibera, međutim veza se prekinula – rekao je Tanjin muž za pomenuti list, i žalio se kako pevačica navodno bije decu.

– Tanja je Đoletu razbila usta. Pokazao mi je, nisam uspeo da uslikam. Obojica plaču. Zatvorila su se u sobu – tvrdi on u porukama koje je poslao pomenutoj redakciji.

Tanja SavićFoto: Oliver Bunić / RAS Srbija

Tanja Savić

Tanja Savić, s druge strane, nimalo nije bila iznenađena Dušanovim pokušajem da je ocrni u javnosti. Kako kaže, on to čini godinama samo da bi od nje napravio lošu majku, a od sebe žrtvu i javnu ličnost, iako to nije i za tako nešto nema pokriće.

– Ja uopšte ne želim da se sa njim valjam u blatu. Nemam komentar, jer šta god da kažem, biće to španska serija – rekla je Tanja za pomenuti medij i dodala:

– Neću ništa demantovati jer bi to bilo kao da se pravdam, a sa druge strane, što više negiraš jedan deo publike veruje da je baš on u pravu. Dušan očajnički vapi za popularnošću, a da bi do toga došao, ne bira sredstva. Ja u tome neću učestvovati, a pogotovo neću dopustiti da moja deca trpe zbog toga.

VIDEO: Tanja Savić proslavila 9. rođendan sinu Đorđu

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar