Radio Balkanfox

Đorđo Armani ima veliko srce: Donirao je 1,4 miliona, sada čini još veću stvar u borbi protiv korone

Podelite ovu vest

Designer Giorgio Armani

Đorđo Armani Foto: Profimedia

Slavni modni dizajner Đorđo Armani rešio je dodatno da pomogne Italiji u borbi proti korona virusa. Naime, on je doneo odluka da sve fabrike njegove kompanije “Armani” proizvode medicinsku opremu koju bi koristili tamošnji zdravstveni radnici.

Italija, koja je jedna od najugroženijih zemalja od COVID-a 19, ima velikih problema sa svojim zdravstvenim sistemom, koji je preopterećen, tako da će ova Armanijeva pomoć sigurno dobro doći.

Podsetimo, Đorđo je nedavno donirao je 1,4 miliona dolara, odnosno 1,26 miliona evra Italiji u borbi protiv korone, ali na tome nije stao.

Armani je dao dodatnih 2 miliona evra za bolnice u Italiji kako bi prebrodile krizu, piše agencija Reuters, a prenosi New York Times.

Inače, cela konzorcijum tekstilnih i modnih kompanije, koju predvodi asocijacija Confindustria Moda, uskoro će krenuti sa proizvodnjom zaštitnih maski, i to oko milion zaštitnih maski. Ako ne i više.

Video: Đorđe David za Telegarf.rs nakon potvrde da ima koronu: Kašljem, ali ne umirem… Ljut sam na sebe

Video: Pogledajte kako virus može lako da se proširi van bolnice: Vodite računa o higijeni ruku

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Izvor:Telegraf

Radio Balkanfox

Dodaj komentar