Radio Balkanfox

DOBIO KORONU DRUGI PUT Posle pevača se zarazilo pola estrade, a nakon raskida sa Aleksandrom Mladenović otkrio zbog čega ju je opet kontaktirao


Pevač Uroš Živković nedavno je drugi put bio zaražen korona virusom, zbog čega nije mogao da prisustvuje venčanju svoje koleginice Katarine Grujić i njenog supruga, fudbalera Marka Gobeljića.

– Nisam bio na svadbi, jer sam imao koronu. Nisam hteo da rizikujem, ali sledeće godine će biti velika svadba, pa ću to nadoknaditi – rekao je Uroš za “Kurir”, a zatim dodao da je prvi na estradi dobio korona virus, posle čega su se zarazile i mnoge druge kolege:

– Ja sam prvi dobio, pa posle mene svi ostali. Evo ja drugi put, pa posle svi ostali. Sad kreće ovaj novi talas, pa je bolje na početku to preležati, dok još nije jako.

I Uroševa bivša devojka Aleksandra Mladenović bila je zaražena koronom, a pevač ne krije da je tom prilikom stupio u kontakt sa njom.

Aleksandra MladenovićFoto: V. Sporčić / RAS Srbija

Aleksandra Mladenović

– Posavetovao sam je kada su u pitanju neki antibiotici – rekao je Uroš.

On se osvrnuo i na svoj trenutni emotivni status.

– Imao sam vezu skoro, a sada sam slobodan. Uživam u poslu, tako da ako se desi neka ljubav, desiće se – naveo je Uroš, koji bi voleo da stane na “ludi kamen”, ali u onom trenutku kada se pojavi prava.

– Što da ne, ja živim za to, ali kad dođe vreme i kad dođe prava osoba, što da ne. Kaća (Grujić, prim. aut.) se skrasila, ali ja sam malo mlađi, tako da biće vremena. Nisam ja sledeći – rekao je Uroš kroz smeh.

VIDEO: Uroš Živković otkrio deo repertoara

Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar