Radio Balkanfox

“DOĆI ĆU NA SVADBU SA MLADOŽENJINE STRANE!” Ognjen Amidžić progovorio o Ceci i Bogdanu Srejoviću!


I.M. |

Popularni voditelj Ognjen Amidžić je u srodstvu sa sadašnjim dečkom Svetlane Cece Ražnatović Bogdanom Srejovićem i priznaje da bi voleo da se njih dvoje venčaju.

Ognjen Amidzic

– Ceca i ja smo pričali da dođe sa ćerkom Anastasijom, ali se posle toga, iskreno, nismo više čuli… Sada ću preko svog rođaka Bogdana morati da urgiram da mi dođu u emisiju! Nas dvojica smo rođaci preko moje prababe iz Pljevalja. On mi je to ispričao, pa sam se raspitao i shvatio da je u pravu – započeo je Ognjen za “Informer” i priznao da bi voleo da se njegov rođak oženi najvećom balkanskom zvezdom:

– Voleo bih da se on i Ceca venčaju! Ako se Ceca bude udavala za Bogdana, ja ću sa svojim rođacima, logično, biti na mladoženjinoj strani.

Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović
Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

Ognjen je i otkrio sa kime se od poznatih najviše druži, ali i po čemu će se nova sezona “Amidži” šou programa razlikovati.

– S mnogo ljudi sam dobar, tu su Nataša Bekvalac, Gazda Paja, “Harikejn”… Sa svima se čujem i kada imamo vremena, popijemo kafu. Mada, moj dan je toliko prepun da nemam vremena ni za šta…

Ognjen Amidzic
Ognjen Amidzic

– Svaka sledeća sezona je teža jer stalno nešto moraš da menjaš. Nadam se da ćemo uspeti da je osvežimo novim licima i nadam se da nas korona neće sprečiti. Imamo, naravno, nove rubrike i igrice.

Puls Online

radiobalkanfox

Dodaj komentar