Radio Balkanfox

Doktorica obolela od KORONA VIRUSA se sama izlečila! Ove 3 ključne stvari svi imate kod kuće (FOTO) –

Podelite ovu vest


U svetu je od korona virusa do sada zaraženo 470.800 ljudi, umrla je 21.221 osoba a izlečeno je 112.036 . Jedna od izlečenih osoba bila je i doktorka Kler Gerada koja je otkrila ključne stvari koje su joj pomogle u lečenju od korona virusa – paracetamol, pileća supa i limunada.

Kler, nekadašnja šefica Kraljevskog koledža lekara opšte prakse, kaže da je ovo bilo bolno i frustrirajuće iskustvo. Doktorica kaže da je virus “zakačila” na radnoj konferenciji u Njujorku. Ona je imala je simptome karakteristične za virus Covid-19: kašalj, umor, upalu grla, temperaturu i groznicu.

Javila se nadležnim službama s prvim znakom zaraze. Nakon testiranja utvrđeno je da boluje od korona virusa, te je dr Kler morala u karantin. Tokom kućnog lečenja navela je nekoliko stvari koje su joj pomogle u oporavku, a to je na prvom mestu pileća supa koja imala čudesan efekat u vraćanju apetita.

Doktorica kaže da se oporavljala od virusa uzimajući dva paracetamola tri puta na dan uz dosta limunade. Važno je napomenuti da ova žena prethodno nije patila od bilo kakvih zdravstvenih stanja te se uz pomoć ovih lekova i tečnosti u potpunosti oporavila.

Hvala što nas pratiteIzvor:BPortal

Radio Balkanfox

Dodaj komentar