Radio Balkanfox
Dragana Mirković progovorila o pehu koji joj se DESIO!

Dragana Mirković progovorila o pehu koji joj se DESIO!


ŽELI DA JOJ SE VRATI ŽIVOT KAO PRE: Dragana Mirković progovorila o pehu koji joj se DESIO!

Dragana, Foto: Damir Dervišagić

Legendarna zvezda Dragana Mirković u novogodišnjoj noći atmosferu je dovela do usijanja na jednoj od najlepših srpskih planina, Zlatiboru.

Publika je imala to zadovoljstvo da uživa u nastupu čuvene pevačice, a ona je sada otkrila da nije sve išlo baš kako je želela i očekivala, jer baš tog dana probudila sa bolom u grlu, i jedva je govorila, no njena publika to nije mogla ni da nasluti kada je počela sa pevanjem, te kao pravi profesionalac iznela to na vrhuncu zadatka.

Ovom prilikom osvrnula se na godinu za nama, pa otkrila šta očekuje od naredne:

-I dobra i loša, kao svima. Bilo je lepih dešavanja, bilo je i loših, ali ispraćamo je, valjda će nova biti bolja. Očekujem da će biti bolja. Razbolela sam se najstrašnije, samo probudila se jutros i jedva pričam, moralo je i to da mi se desi – priča Dragana.

Dragana Mirković
foto: Milica Stanimirović

-Prvenstveno želim da nam se vrati život koji smo imali. Praznična atmopsfera mi je bitnija i prijatnija od tih poklona, to vreme sa porodicom i prijateljima je vreme ljubavi i lepših očekivanja – dodaje Dragana.

-Ja sam već dobila poklon, ali ne želim da otkrivam šta je to. Čekamo Božić, tad ću ja iznenaditi porodicu, a oni mene za moj rođendan – kaže pevačica.

Bonus video:

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Pink)

Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE