Radio Balkanfox

DRAMA U DOMU MAJE MARINKOVIĆ! Taki URLA na sav glas zbog OGROMNOG DUGA! “Ostali smo goli i bosi zbog tvog ponašanja”!

Ekipa portala Informer.rs došla je do stana u kom trenutno boravi Maja Marinković.

printscreen

Naime, rijaliti učesnica je pre nekoliko sati diskvalifikovana, nakon čega se uputila u svoj stan na Vračaru. Kako izgleda stan u kom boravi možete pogledati klikom na ovaj LINK.

Ekipa portala Informer.rs je na terenu satima kako bi ispratila dešavanje u njihovom domu. U više navrata pokušali smo da kontaktiramo Maju i Takija da proverimo da li je sve u redu sa njima nakon svega što se izdešavalo, ali nam nisu odgovarli na poruke i pozive. 

U jednom trenutku čula se ogromna buka iz njihovog stana, a porečima naše reporterke Taki je doživeo nervni slom. 

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

– Da li si ti normalna, da li si svesna šta si nam uradila. Ostali smo bez ičega zbog tvog ponašanja, dao sam sve pare na tvoju garderobu koja je završila u jezeru. Sada smo dužni 50.000 evra, koje ne znam kako da vratimo. Bez dinara si ostala zbog svega šta si uradila, da li ti dopire do mozga u šta si nas uvalila – vikao je Taki bez prestanka!

Printscreen You Tube

Maja je poznata po svojim histeričnim napadima i lupanjem glave o zid, ali ovog puta je očigledno pomno slušala svog oca i sve što joj govori pa smo mogli čuti samo njene jecaje i kako govori “Sve si u pravu, pogrešila sam svega sam svesna, izvini Taki – govorila je Maja”

Privatna arhiva

Podsetimo, produkcija je donela odluku da je Maja diskvalifikovana i da mora da isplati “Pinku” 50.000 evra.

– Zadrugari, ovi vas vaničmno obaveštavamo da je Maja diskfalifikovana ui da će po ugovoru televizija Pink od nje potražiti 50.000 eura. Danas je sveti Ignjatije, Veliki šef posebno čestita Matoroj i Mikiju, biće održano u Dubiozi. Pozdrav Veliki šef – glasilo je pismo Velikog šefa.
Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar