Radio Balkanfox
DRAMA U KAFIĆU U CENTRU BEOGRADA! MILJANU KULIĆ POKUŠALI DA OTRUJU?!

DRAMA U KAFIĆU U CENTRU BEOGRADA! MILJANU KULIĆ POKUŠALI DA OTRUJU?!


DRAMA U KAFIĆU U CENTRU BEOGRADA! MILJANU KULIĆ POKUŠALI DA OTRUJU?!

Foto: Printscreen Instagram

Miljana Kulić je u paničnom strahu za svoju bezbednost! Ona se toliko plaši za sebe da je pre nekoliko dana napravila scenu u jednom kafiću u Beogradu i to zbog otvorene flašice voćnog soka koji joj je konobar doneo.

Kako je za Kurir ispričao izvor koji se našao na istom mestu s Nišlijkom, problem je nastao kada joj je na poslužavniku donesen već otvoren sok sa slamčicom, zbog čega je ona umislila da neko iz kafića želi da je otruje.

Miljana Kulić
foto: MILJANA__KULIC / YOUTUBE

Miljana je došla lepo raspoložena, naručila je sokić i sve je bilo okej do trenutka kada je konobar doneo njenu porudžbinu. Kada je videla da je sok u staklenoj flašici otvoren, odjednom je počela da viče i histeriše da to neće da pije i da sigurno neko želi da je otruje čim joj podvaljuju sok koji je otvoren – kaže sagovornik i dodaje:

– Čovek se skroz zbunio, objasnio joj je da se takve vrste sokova otvaraju za šankom i da nije problem da joj donese drugi koji će zameniti pred njom. Ona nije prestajala da drami, samo je ponavljala da neko ima cilj da je otruje. Svi su bili šokirani njenim ponašanjem, baš je bilo neprijatno. Kada su joj doneli novo piće, gunđala je još neko vreme, pa se posle smirila. Na kraju je platila račun i otišla kao da se ništa nije desilo – završava izvor.

Ekipa Kurira pokušala je da stupi u kontakt sa Miljanom ali se ona nije javljala na pozive.

Podsetimo, Kulićeva je i pre nekoliko dana na društvenim mrežama pisala kako će promeniti broj telefona jer stalno dobija pozive i poruke koji je nerviraju. Očigledno je da Miljani ne prija popularnost koju je stekla učešćem u raznim rijaliti formatima i da se sada teško prilagođava na svakodnevne životne okolnosti.

Bonus video:

Espreso čestitke: Iva Grgurić

00:09

Espreso čestitke: Iva Grgurić

(Espreso/Kurir)

Izvor:Espreso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Prijatelji

Dnevni trend