Radio Balkanfox

Draško Stanivuković devojka


Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Tanja Savić imala aferu sa Draškom Stanivukovićem

 

Kao bomba odjeknula je vest da je pevačica Tanja Savić imala aferu sa političarem Draškom Stanivukovićem, inače gradonačelnikom Banja Luke. Naime, voditeljka Pinka Jovana Jeremić u emisiji ,,Paparaco lov” prokomentarisala je Tanju i tad otkrila za njenu aferu sa ovim političarem. 

Političar varao devojku sa Tanjom Savić!

Političar Draško Stanivuković varao je svoju devojku Kristinom Beronjom, sa kojom se redovono fotografisao i dok je bio u aferi sa Tanjom Savić, objavljivao da je u srećnoj vezi sa ovom lepoticom. 

 

 

Naime, kako je voditeljka Pinka ispričala, Draško je varao svoju devojku sa Tanjom, a onda se oglasila za poral Republika.rs i otkrila nove detalje njihove afere. Kako je Jovana istakla, Draško je nakon Tanje uplovio u još jednu aferu, sa drugom pevačicom, koja je izuzetno popularna.

– Ja Tanju mnogo volim, obožavam njene pesme! Ovo ti je odlično pitanje. Mislim da je Tanja bila bezobrazna jedno vreme prema novinarima, ja sam škorpija, znaš kako, ja sedim i čekam sa strane da serviram osvetu. Ona nije htela da sarađuje sa novinarima, bila je gruba, ja sam bila ljuta na nju, ali sada nisam više, došla je informacija do mene i ja sam spontano rekla, jer su me pitali za nju. Da se razumemo, Tanja je bila slobodna u tom trenutku, taj političar je nije oženjen, nisu uradili, ni prekršili nikakav moral – ispričala je Jovana, a potom dodala:

 Ta veza je pukla zbog treće, j*be lud zbunjenog, a ko je ta treća? Znam i ko je treća! Isto je pevačica, taj poličar voli suknje pevačica. Državnici vole novinarke, a političari vole estradne umetnice.

Detalji afere Tanje Savić i Draška Stanivukovića!

printscreen/youtube.com/tanja savic

Draško Stanivuković na nastupu Tanje Savić

 

Portal Alo.rs doneo je nove detalje o aferi pevačice Tanje Savić i Draška Stanivukovića, a kako su napisali, izvor blizak pevačici i političaru otkrio je sve ono što je javnost zanimalo. Kako je izvor ispričao, afera pevačice i političara počela je na Jahorini, dok su bili sa prijateljima na odmoru. 

Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar