Radio Balkanfox

Draško Stanivuković i Tanja Savić


Youtube printscreen/RTV Pink, Draško Stanivukovic

Tanja Savić otkrila istinu o aferi sa Draškom Stanivukovićem

 

Nakon što je voditeljka Pinka Jovana Jeremić otkrila da je pevačica Tanja Savić imala tajnu aferu sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, ona se oglasila za medije i otkrila šta se krije iza svega. 

Naime, voditeljka Pinka Jovana Jeremić otkrila je da je Tanja imala aferu sa zauzetim Draškom, ali da je njih rastavila treća osoba, koja je takođe pevačica na našoj estradi i izuzetno je popularna. 

Celu izjavu Jovana Jeremić možete pročitati OVDE

ST/P. Divac, A. Nalbantjan

Jovana Jeremić o Tanji Savić i aferi sa političarem

 

– Ta veza je pukla zbog treće, j*be lud zbunjenog, a ko je ta treća? Znam i ko je treća! Isto je pevačica, taj poličar voli suknje pevačica. Državnici vole novinarke, a političari vole estradne umetnice – ispričala je voditeljka Jovana Jeremić za Republika.rs.

Tanja je odgovorila na pozive medija i otkrila šta se krije iza svega. Kako je pevačica tvrdila, ostala je ćutljiva i misteriozna, zbog čega je podigla još veću prašinu. 

– Ne želim da komentarišem ništa. Ne bih, ništa. Ni da demantujem. Meni je to sve smešno. Samo no comment, mislim da je to najpametnije! – izjavila je Tanja.

Međutim, to nije sve, Tanja je prokomentarisala i to što je Jovana Jeremić razotkrila njenu aferu sa Draškom:

printscreen

Jovana Jeremić otkrila aferu o Tanji Savić

 

 Ako bilo šta budem izjavila opet će to biti, znate ono… Za ovu Jovanu Jeremić stvarno nemam komentara! (smeh) Pogotovo zbog nje!

– Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to. Šta god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako ko priča o tuđem životu – on priča o sebi! Posebno mi je bila ona njena rečenica interesantna (Jovanina, prim. aut.), “sjaši Kurta, uzjaše Murta”, je l? Znači to je njen moto u životu! (smeh) To mogu da kažem, ali opet ne želim ni sa kim da budem u konfliktu. Reče Jovana Jeremić i ostade živa, eto (smeh) – poručila je Savićeva za Telegraf Jetset.Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar