Radio Balkanfox

Draško Stanivuković i Tanja Savić


printscreen/youtube.com/tanja savic

Tanja Savić i Draško Stanivuković na njenom nastupu

Voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je sve kada je pred kamerama emisije ”Paparaco lova” otkrila da zna za tajnu vezu Tanje Savić sa jednim političarem.

– Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gde su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime – izjavila je Jovana.

printscreen/youtube.com/tanja savic

Tanja Savić i Draško Stanivuković zagrljeni

Naime, Tanja je navodno bila u tajnoj emotivnoj vezi  sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem i to u trenutku kad je bio ”srećno” zaljubljen i planirao venčanje, a izvor blizak političaru iz Bosne i Hercegovine ispričao je detalje njihove navodne romanse, prenosi Alo.

– Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju.

 Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar